Självmord

Ikväll efter middagen kom vi in på en diskusion om självmord.
Självmord för mig är något jävligt egoistiskt. Man måste vara jävligt självisk om man begår självmord. Kan det vara en orsak till varför det heter självmord? Man kan helt enkelt inte tänka på någon annan, familjen, kompisarna, ens egna barn om man har några eller alla andra runt om kring en.
Det kräva också väldigt mycket mod för att klara av att utföra detta. Har man mod till att begå självmord tycker jag man har mod till att leva sitt liv som det är och våga/försöka förbättra situationen man lever i. Åtminstone söka hjälp. Det kan inte vara svårare/tuffare att söka hjälp än att ta livet av sig. Okej om man är sjuk, psykisktsjuk då kanske man inte förstår situationen och vad man gör men alla andra som tänker tanken på att ta sitt liv förstår jag inte. Finns många idag som har tagit sitt liv, bara för att det gått dåligt på jobbet, svikit någon, man tycker man är ful, har inga kompisar, man är fattig, luktar illa. Orsakerna är många MEN helt felaktiga. Det finns inte de rätta orsakerna och kommer aldrig att finnas.

Förr eller senare dör man. Gör det bästa du kan fram till den dagen och lev så länge du kan. Påskynda inte döden den kommer automatiskt någongång i framtiden. Skapa inte döden!

Kommentarer
Postat av: Madde

haha luktar illa va fan det bästa.. garv

2007-10-11 @ 10:10:31
Postat av: Hanna

Hehe, håller med Madde, luktar illa vart roligt på nåt konstigt sätt..

2007-10-17 @ 20:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0