6 söndagar kvar nu...

Idag har jag kirrat min första söndag utav 7. Har lyckats få ett schema som jag jobbar 7 söndagar i rad på. Cash is king! Juli och augusti kommer bli nice! Juni jobbar vi. Men visst kan man hitta på saker fast jag jobbar. Igår var vi på fest till Silver. Det är alltid lika kul att umgås med han och Helene. Det kommer garanterat bli mera häng med dem i framtiden, då de har köpt hus bara 100m bort från oss. Kul!

Nu väntas några dagar jobb. Ledigt på torsdag och lördag.
Peace!

Shopping med päronen

I helgen har mina föräldrar vart på besök. Vilket har vart trevligt eftersom det kommer dröja tills nästa Ålandsresa. Jag har lagat smörgåstårta och bjudit på det och sen så har vi vart till Örebro och shoppat. Jag har nu inhandlat en grill, så nu jäklar ska det bli grilla av. :)


Wuuupido..

Snart är det juni. Då börjar sommaren på riktigt. Det kommer bli en grym sommar. Jag hoppas vi hinner med bland annat:


Lite forspaddling skulle vara skoj, dock inte när det är tokmycket vatten och livsfarligt. (som året 2008)


Någon form utav camping tycker jag vi ska göra. Varför inte under Power Meet?


Jag ska för första gången i mitt liv få åka på semester till Åland och Sikviken.


Rock Off ska vi förhoppningsvis gå på. Lars Winnerbäck, Hoffmaestro & Chra och Kent ska vi rocka till.


Golf ska vi spela. Både i Sverige och på Åland.


Kräftskiva är ett måste i slutet på sommaren.


Sen så ska vi göra så mycket mycket mer, Köpingsfesten, Laura kommer på besök, Sonisphere Festival, Arboga Medeltidsdagar, Hamburg (?), PAFopen m.m Det kommer bli grymmt!

På torsdag smäller det

Det största som hänt sedan slottet byggdes. Ja så är vår reklam iaf :)
2 dagar kvar nu. Det närmar sig!! Det kommer vara kaos på torsdag. Men kul!


Grattis pappa

Farsgubben fyller år idag. Grattis till dig.

Jag har haft min sista helt lediga helg på de kommande 7 veckorna. Helgen har vart super rolig och trevlig. I fredags var det film och kebab hos Johan. Älskade Veronakebab. Filmerna var dock sådär. Kick Ass var ganska kul men The Bounty Hunter var lika dålig som en rutten banan.

Under lördagen var jag ut till Johan och Sofia och hjälpte dem med gården. Tankade sol som tusan! Härligt väder. På kvällen blev det grilla hemma hos oss och lite gott att dricka. Kvällen avslutades spontant på Pitchers i Västerås.

Idag har vi varit till Arosfortet med Silver och hans sambo. 1170 poäng kammade vi hem. Det var bra det! Kul var det. Jag älskar att leka apa och vara barn på nytt på sådana ställen. Nästa gång får det bli Bodaborg i Karlskoga. Det sägs vara mycket svårare. :)

Nu är det jobbdagar framöver. Sen väntas öppning, köpingsfesten och besök av mamma och pappa.

Som vanligt har jag inte haft kameran med. Sorry! Men bjuder på en bild från förra gången vi var på Arosfortet.


Plocka sten sten...

Idag har jag vart ut till Johan och Sofias hus. Hjälpde dem med att plocka sten så de kan så gräs sen senare. Jag ville åka och hjälpa dem ikväll med men Roland vill se på fotboll. Det var härligt varmt och skönt ute, och det är det fortfarande så ikväll blir det grilla med goda vänner istället. Måste passa på att umgås med Roland och alla andra nu när jag är ledig.

Nu ska jag laga rabarberpaj så vi har efterrätt ikväll. Gott!


Ledig dag

Dagens planer:
-Boka service till bilen: check
-Baka rabarberpaj: check
-Till banken
-Handla
-Tvätta bilen
-Fixa sista utemöbeln och fika


Det är 23 grader ute så nu är det shorts invigning :)

Så här vit och fin ska bilen bli:



Oj vad vintern känns avlägsen nu men det var inte alls länge sedan det var tokmycket snö ute. När vi åkte till Åland förra gången såg vi fortfarande snö i ett skuggigt dike.


30 årsfest och golfhelg

I helgen har vi vart på Åland. Passade på att åka dit då det inte vart Oslo. Helgen spenderades i golfens och solens tecken. Var ut och spelade torsdag, lördag och söndag. Men nu dröjer det kanske tills vi spelar nästa gång, vet ej riktigt hur det blir med klubb här i Sverige.

Sen så var vi på Tanjas 30årsfest vilket var skoj. Det var mycket känt folk att snacka med. Jag tog det rätt lugnt för att orka med att golfa på söndagen. Då var det tävling och det gick väl sådär kan man säga.

Kameran var med men vi tog inte några bilder, det har börjat bli standard för oss. Vi ska nog ta och införskaffa oss en ny kamera sen när vi öppnat butiken.

Jag har förresten fått årets första solbränna. Så när den inte är lika röd längre, då, då jäklar kanske jag blir lite brun. =) 

Tjo och hej

Livet rullar på och jag mår jätte bra just nu. Är på topp! Jobbet är skoj, har träffat en kompis från Borås tiden idag och fått höra att hon ska flytta till Sthlm. Vilket är skitkul! Imorgon ska vi åka till Åland, ännu bättre. Där väntas golf och 30 års fest. Vi har också vart och golfat idag. :)

Min lediga dag har vart toppen. Nu ska jag vila lite, då jag inte fick någon sovmorgon.

Kryssning med Cindirella



Kryssningen var skit skoj och jag tror inte jag skrattat så mycket på länge. Jag hade ont i magen av skratt ett tag. Det här gör vi om nästa år!

Ledig dag

Idag har jag vart ledig och Roland hade ordnat en överraskningsdag åt mig. =) Det började med att vi sov tills vi vaknade, ingen väckarklocka idag. Efter en härlig frukost åkte vi iväg. Vi åkte mot Eskilstuna och jag hade ingen aning om vad vi skulle göra. Det visade sig att vi skulle spela golf. Sundbyvik åkte vi till. Roland hade kollat upp det stället innan och där fick man spela fast man inte hade gröntkort eller var med i någon klubb. De hade en 9 hålsbana, långhål. Det var jätte skoj att spela igen. Roland vann. hmmm.

Sen åkte vi till Strömsholmsslott. Där fikade vi och gick runt och kikade.
En lyckad ledig dag. De vart inte så mycket vila men det gör inget.


Strömsholmsslott






Det börjar bli grönt ute :)


Stek i solen, det var riktigt varmt och skönt i lean.


Gullvivorna blommar och maskrosorna har redan blommat ut.


Träningsvärk och träningsvärk

Jag har galen träningsvärk i mina biceps! De är helt galet. Och i ryggen. Det ger bra träning att bygga butik. Än är det inte slut byggt heller. Vi har ca 3 veckor kvar av byggande. Fan vilken form jag kommer vara i i sommar. Perfekt inför beach 2010. =)

Idag har det blivit ännu mera lyft. Tvapparat efter tvapparat men nu har vi nästan byggt ihop alla. Nu ska de bara placeras på rätt ställe.

Ska nog ta en powernap nu så jag orkar avsluta dagen med lite badminton.

Imorgon är det jobb 8-20 som gäller sen ledig torsdag.

Go' natt!

Attans bananer också

Jag tror jag håller på och blir förkyld. Är täppt i näsan och väldigt trött. Hoppas inte det bryter ut nu. Vi ska ju på kryssning i helgen. Ett helt gäng är vi, 11 st. Vilket ska bli skit skoj! Sen så har vi börjat bugga butiken på jobbet vilket betyder massor med spring och lyft.

Idag har jag skruvat tvbänkar, tvbänk efter tvbänk, jag skruvade säkert ihop 15 stycken. Sen så har vi plockat fram Demo-tv apparater. 99st!!! 15kg styck! Har vart mycket tunga lyft idag. Och imorgon blir det mer, då ska de där 99 tv apparaterna upp på väggen. Vilken tur att vi har LED tv på väggen och inte tjocktv apparater som väger ton. De måste haft det jobbigt förr i tiden!


Snart är det sommar

Idag har det vart varmt och skönt ute. Sommaren närmar sig.


Mina nya sommar skor



Skor från Betty Bubini. Det var Zeidans mamma som visade oss en skobutik som säljer märkesskor billigt så vi var dit när vi var i Stockholm sist. Såklar fyndade jag. :) De här paren ska jag använda flitigt i sommar.

Valborg

I går firade vi valborg i Örebro hos Jimmy och Therese. Vi grillade lamm och till det hade vi koktpotatis som vi också grillade i folie paket. Det var jätte gott! Jag hade aldrig ätit grillat lamm innan men kan helt klart rekomendera det.

Idag tog vi sovmorgon och guuu så skönt det var. Precis vad jag behövde. Sen så har vi inte gjort så mycket. Jag har precis bakat en Äppelpaj. Det ska vi gotta i oss och ikväll blir det pizza till käk. 

  

RSS 2.0