Jag känner mig botad

Jag är inte längre beroende av att läsa Nya Åland. Ska sanningen fram så har jag inte läst den på flera dagar nu. Jag har inte läst den på över en vecka nästan. Okej, jag läste väl tisdagstidningen när jag var hemma då. Men nu mera behöver jag inte läsa de där onödiga nyheterna som inte är några nyheter utan rent av skvaller. Nya Åland och Ålandstidningen kan placera sig på Mattssons bland skvaller tidningarna. Eller de kanske redan finns där?

Det trodde jag aldrig!

Jag klarade även Färgeri och Beredning samt reklamationshanterings tentan. Jag fattar inte hur det kan vara möjligt. Jag chansade på typ alla frågor.

Men jag är överlycklig. Ingen omtenta denna period. Underbart!


Ny dator

Var iväg till Åbo i måndags med mamma. Skulle komma med som sällskap men kom hem med en dator. Man jag var ju faktiskt i behov utav en ny så vi passade på när vi endå hittade en passande.
En Fujitsu Siemens, Amilo heter den.

Fottistennis

Ikväll är det de som står på schemat. Trevligt. Var länge sedan nu så det ska bli riktigt skoj. Är ju bra också eftersom jag sagt att jag skall träna minst 4:a ggr den här veckan. Eftersom jag är hemma på Åland trodde jag inte att det skulle bli av, men nu blir det ju nått iaf.

Jag fick inte någon Condis burgare till mat idag. De har stäng och är till Norrtälje och shoppar godis. Men imorrn då hänger jag på låset.


Vårtor

Jag har alltid haft förbi för vårtor. När jag var liten hade jag en liten på ett finger. Men den tog jag bort efter att i flera veckor ha klippt den med en nagelklippare. Till slut så försvann den och det är jag glad över, för vårtor är äckliga och finner ingen fuktion över huvudtaget. De är som skogsbessarna.

Lästa om en kille på aftonbladet.se nyss. Hela han är täckt av vårtor. Det ser riktigt äckligt ut. Jag skulle springa flera tusen mil av skräck om jag mötte på någon som han.


Tantfan är på semester!

Vad är det för stil?
Mitt i våran tenta utlämningsperiod (om det nu heter så) går våran tant som skriver in våra tentor i vårt system och sen lämnar ut dem på semester. Så kan man inte göra!

Nu ligger våra tentor innan för hennes fula dörr och plågar oss. Ja dörren är faktiskt ful, den är typ orange.

Hur ska jag nu överleva? jag kommer dö av nyfikenhet och förundran.

Jag är förbannat duktig

Jag klarade Inköp och Logistik tentan!!!! Jag fick till och med VG.

Det här skall firas med Desperate Houswives ikväll.

Underbart!

Imorgon får vi kanske ut Färgeri och beredning samt reklamationshanterings tentan. Där är jag väldigt säker på att jag får ett fett stort Underkänt, tyvärr. De skulle kanske ringa om jobbet också. Men högst antagligen dröjer det någon dag till.

Åland på torsdag, jag vill ha en fet Condis burgare och en galen katt att leka med då. Antagligen får jag en massa skolbarn och fyllon att leka med ist.

Mönstrigt samarbete

I april 2008 kommer H&M att använda sig av Marimekko's mönster till ett par plagg. Jätte intressant och ännu ett unikt samarbete med ett annat företag från H&M's sida. Ska bli riktigt kul att se dessa kjolar, tunikor och klänningar. Mycket mönster kommer det ju garanterat bli. Knappast något jag kommer att köpa men riktigt intressant skall de bli och se om de lyckas. De senaste designer samarbeterna har ju gått riktigt bra. Någon gång tycker jag de måste bli en flopp. 

Det dröjer

Pratade precis med de som jag sökt jobb hos, de skulle meddela mig senare idag eller på onsdag. Det var tydligen nått de höll på med och väntade på från ett annat företag.
Men i vilket fall så skulle jag inte börja jobba den här veckan och då blir det Åland på torsdag tror jag.. lutar åt det..


Varje dag till ingen lärdom.

Jag har en dagsvana har jag märkt. Jag har kommit på mig själv med att jag alltid går in på datorn och läser Nya Åland när jag kommer hem från skolan.

Varför?

Det står aldrig något nytt i den, aldrig något intressant, men endå går jag in varje dag och läser den. Hur intressant är det att veta att någon bonde hemma på ön har blivit stångad till döds? Jag bryr väl mig inte om det. Jag kan endå inte göra något åt saken.

Jag är beroende av Nya Åland.

Jävligt tragiskt. Men sant!

Hallå Ålandstidningen ni kan väl komma med nått bättre åt mig

bajsa

jag vet ingenting, kommer aldrig få veta någonting känns det som.. kommer aldrig få något jobb, kommer aldrig få ut några tentor, kommer aldrig få någon värme i lägenheten... aldrig.. nu ger jag upp! Det enda jag får är en massa räkningar..

hm ja, jag skulle kanske ta och ringa dom själv?? ja fan det gör jag!

still waiting

tar väntan med mig till gbg..

ska göra göteborg osäkert...

nu gäller det

Idag kommer svaret som gjort att jag inte kunnat sova länge idag...

väntar fortfarande...

nervöst men spännande

Imorrn kommer min närmaste framtid att avgöras..

Återkommer med rapport..

Personalfest

På fredag är det personalfest. Jag missar den tyvärr. Tråkigt! Men har inte råd att åka hem. Det är så dyrt med tågen nu. Hade nog vart skoj och festen lär inte bli lika rolig som den skulle kunna vart om jag hade vart med. =)
Istället ska jag åka till Göteborg och hälsa på Tessan. Det ska bli skoj det med. Se hur hon fått det i lägenheten och strosa runt i Göteborg.

Så är det!

Det lönar sig att vara aktiv. Kasta gårdagen och fånga morgondagen!

Köp inte ICA´s pistage nötter!

Halva påsen bestod av bara skal! Massa tomma skal, ingen nöt. Vad är det för stil? Det är väl meningen att man skall äta nöten och inte skalet. Eller har jag fattat det där fel? Enligt ICA verkar det som att man skall äta skalet.


Mönsterkonstruktion

På torsdag är en till kurs slut. Så skönt! Kvällskursen i mönsterkonstruktion. Har vart en rolig men krävande kurs. Men nu är den gjord iaf och lite mer har jag väl lärt mig. Vad ska man göra nu på torsdag kvällar? Klubb pank på X&Y känns som ett bra alternativ, ska nog börja med det..

Avslutningsuppgiften vi fick var att sy en egen designad tröja/topp/klänning/skjorta. Jag gjorde en empireskuren klänning med v-ringad halsringning och kineskrage. Bak vart det ett ok med rynk.


 

This is me!

Äntligen har jag hittat rätt stil på bloggen. Det här är jag och det här kan jag stå för!

Ikväll på X&Y


Dagens att göra lista:

Detta skulle jag göra under dagen och det här har jag gjort:

Städa
Koll på olika beklädnadslinjer på nätet
Renskriva anteckningar från senaste affärsjuridik föreläsningen
Betala räkningar

Baka bröd
Skriva CV
Träna
Skissa upp och göra ett mönster till en tröja

Nr. 2 på min önskelista



Vattenpipor är jätte fina. En sådan skulle passa perfekt i min lägenhet.
Antagligen skulle den inte användas men den är ju som sagt fin som prydnad.

Affärsjuridik och säkerhet

Idag började en av våra nya kurser. Affärsjuridik och säkerhet. Jätte intresant ämne men verkar dock svårt. Hoppas jag hittar något bra sätt att plugga på i. Känner att mina tidigare taktiker inte riktigt funkat. Hm, kan vara för att jag inte haft någon taktik.

Imorrn skall mönsterkonstruktionen vara inlämnad. Hoppas jag hinner klart med den. Är hur mycket som helst att göra.

Väntar otåligt på tenta resultaten också. Är väl någon vecka kvar innan det kommer.

Uppsala weekend


I helgen har jag vart till Uppsala och hälsat på Laura. Har alltid lika roligt i Uppsala. Är en underbar stad.
Var och fikade med en gammal klasskompis som är gravid. Grattis Mari! Ni kommer få det så underbart med lilla pluppen.

Var ut både fredag och lördag. Hängde med några killar från Irland. Ja shit jag var tvungen att prata engelska hela helgen och jag suger på det. Var bara att dricka lite alkohol så man vågade säga något över huvudtaget. Men det gick bra och vi hade skit roligt! Helt underbara människor. Laura jag kommer med dig till Dublin. Jag kan flytta dit med dig. Eller ja, jag kan iaf komma och hälsa på.

Högst upp på önskelistan:

image16

RSS 2.0