Ut ur huset!

I morgon ska vi flytta ut. Så jävla skönt. Har städat idag. Jobbigt värre.

I höst blir vi arbogabor. Först en sommar på Åland.

Nu är värmen här

Termometern visar redan 25 grader. Det är SOL!
Nu ska jag spela lite Sims 3 sen ska jag gå ut på stan. Till banken och kolla in Köpingsfesten lite. Marknaden alltså. Roland är i skolan. Ikväll blir det standard hos Klas.

I like! I helgen ska det stekas. soft!


Snyggt fodral


Flytta

Jag och Roland ska äntligen flytta. Bort från fula Köping och våra störande grannar som har fest på vardagar. Just nu håller vi på och packar för fullt och imorgon ska vi börja köra grejer till Arboga. Ska förvara dem hos Rolands pappa över sommaren. Efter sommaren ska vi flytta till Arboga. Till fina mysiga lilla Arboga. Jag älskar deras gamla trähus och kullerstens gator som är smala och trånga.

På måndag ska vi och kolla på tre lägenheter. Tre fina lägenheter. En var det öppen spis i. Hoppas vi får den! Så mysigt skulle det vara. Alla tre lägenheter ligger i gamla fina hus med egen liten gård och inga fula höghus i närheten. Ska bli så skönt att bo i ett lugnt område som är vackert.

Nu längtar jag till på måndag och sen till i höst när vi får flytta in i vår fina mysiga charmiga lägenhet. Men först ska vi ha en underbar sommar på Åland.

Langos hela helgen!

Mmmmmm. Jag älskar Langos de är så gott! Och det ska jag äta på fredag och på lördag.
I helgen är det Köpingsfesten a'ka Grisfesten.
Och de har lovat sol hela helgen.

Fan vad nice ni! I helgen är det fest!

10 månader idag ♥


Sol sol

Idag är det sol ute igen. Och varmt!! 25 grader.. nice! Vi ska åka till Arboga och plugga och hänga i solen idag..

Igår var de också sol. Då åt vi rabarberpaj och glass ute. mmm..

Stek!

Folkpartiet är mitt parti



Gjorde ett test jag hittade på Carins blogg om vilka man ska rösta på. Jag fick Folkpartiet och det var inte så oväntat. Visste nog att jag ligger lite åt deras håll. Men rösta kommer jag knappast göra i alla fall.

FML!

Ajajajajaj... Ont i magen... Fuck my life!

Alkohol och bilkörning- Nej tack!

Att de är 0,5 promilli på Åland som är gränsen för rattfylla tycker jag är väldigt högt. Det betyder att man kan ta ca 1-2 öl och köra bil. 1-2 öl för mycket. De ska vara nolltolerans tycker jag. De skulle minska fyllekörning en hel del tror jag. Av egen erfarenhet och av andra så är det svårt att bara ta en öl. Det blir ofta fler. Har man tagit bilen till ett ställe för att ta en öl så är det stor risk att man tar en till och kör hem endå. Det förstår jag verkligen inte hur de tänker då.

Jag stöter på en person rätt ofta som gör så. Han/hon tar bilen till ett ställe och tar en eller två öl. Sen kör han/hon hem. Ibland kommer han/hon tillbaka senare på dagen och tar en till öl. Det blir alltså att han/hon tagit 2 öl under dagen. Jag förstår inte varför han/hon gör så. Nu har han/hon blivit av med körkortet igen och det tycker jag är helt rätt. Rätt åt han/hon snarare. De är dessutom andra gången. Man har inget i en bil att göra om man dricker öl. Alkolås, ja tack! De kan tyckas att man kan säga åt personen men jag tycker inte det är mitt ansvar. Okej om det skulle vara en gång. Då skulle jag kunna säga: Har inte du druckit öl? Då kanske du inte ska köra hem. Men personen i fråga gör det här i princip varje dag under sommarmånaderna. Vi kan inte stå ansvariga för den händelsen. De är han/hon som måste göra det själv. Inte heller de som säljer öl kan göra det. Bara personen i fråga eller de i hans närhet.

Det är så jävla dåligt av den här människan! Han/hon sätter inte bara sitt eget liv i fara utan även andras då han/hon beger sig ut på vägarna dagligen i fyllan.


skola, BLÄ!!

Följde med Roland till skolan ikväll för att plugga lite. Hm, jag har inte fått så mycket gjort. Hade knappast gjort så mycket mer hemma. Det är så tråkigt! Jag är så trött på att plugga.

Men ska försöka få ner lite text om Max hamburgares etablering i Saudiarabien. Katastrof tror jag men vi ska se. Kanske de kan bli nått. För och nackdelar ska matas?

Djur vid vägen

Var till skolan idag och fick möjlighet till att ta bilen. Så jag gjorde så klart det. Vägen till Västerås är i princip bara motorväg hela vägen. På den 35km sträcka det är till skolan ser jag mist 5 döda djur. En igelkott, en grävling, en råtta, en räv och så var det nått djur till. De är så äckligt och så synd om de där djuren. Helt oskyldiga och omedvetandes går de upp på vägen och dör. De förstår inte att vägarna är farliga. Stackars djur. De där skyddsstängslen som finns hjälper visserligen, men inte alltid, och särskilt inte mot de små djuren. När jag och Roland åkte från Åland sist (tror de var då), såg vi två råddjur vid vägen. Ett på insidan av staketet och ett på utsidan. De stod där och försökte hjälpa varandra att komma över. De gick inte. På varsin sida av staketet stod de. Stackarna! De var så söta.

Förvirrad

Jag vill inte plugga längre. Jag är trött på att plugga det jag läser just nu. Jag har nog bara inbillat mig att jag tycker om ekonomi. Jag kan inget. Jag lär mig inget. Jag vill kunna, men jag tror att jag inte kan för att jag egentligen tycker de är skittråkigt. Så jag tror faktiskt att jag bara inbillat mig att jag tycker de är roligt för att jag inte vet vad jag ska bli i mitt liv. Jag vet inte vad jag ska bli. Just nu vill jag jobba i en butik och sälja kläder. Enklare än så är det nog inte.

New York i September? Jo?


Harrys

Seeeeg, var ut i Eskilstuna igår. Skoj! Harrys testade vi på. Bakis dag idag!

Ska äta kebab nu. mmm..

Roliga notiser igen

Jörgen Pettersson på Ålandstidningen har gjort det igen. Han skriver lite roligt. =)

POLIS Av tjuvbytet att döma var det i vart fall ingen flintskallig som låg bakom kuppen mot en hytt på ett kryssningsfartyg. Rovet blev en plånbok med diverse kort, en dator samt - en locktång! Inbrottet inträffade på tisdagskvällen. (JP)

POLIS Det blir taxi och buss ett tag framöver för den bilist som ertappades i 129 km/h på Emkarbyvägen sent på onsdagskvällen. Fartbegränsningen är bara 70 km/h på den aktuella sträckan. (JP)

Lidande objekt

Jobbar för fullt just nu. Idag och imorgon kvar. Sen är jag ledig till den 21 maj, då är det dags igen för några dagars jobb. Det blir inte mycket plugg nu när jag jobbar, jag kommer vara mycket efter och inte klara tentorna. Siktar på att klara en av tre. De andra får jag göra om i höst. Roligt? Nott. Men så kommer de bli. Jag föredrar att jobba och tjäna pengar så jag kan ha roligt istället. Kommer spara massor med pengar på att bo hemma hos päronen i sommar, ingen hyra. De ska vi ut och resa för sen istället. Jag och Roland. Han blir också lidande när jag jobbar. Jag måste vara på Åland och han i Köping. Tråkigt, men som sagt så får vi ju roligt för det sen i stället.
 
Ikväll ska jag till Madde och färga håret. Ska göra lite mera blonda slingor. Fin fint!
Imorgon efter jobbet åker jag hem till Köping igen. Hem till Roland. Gos!

Snart får jag träffa djuren, men saknar redan de gosigaste....


Work, work, work

I morgon drar jag till Åland för att jobba. Ska jobba onsdag, torsdag och fredag. Sen på fredag kväll åker jag tillbaka till Köping. Då med mamma och pappa som skall komma och hälsa på. Tror jag, de kan inte bestämma sig. Ska bli roligt att jobba lite igen nu. De är mycket roligare att jobba nu när det finns massor där att göra. De är fortfarande oordning sen förra säsongen. Om inte min bror har rett upp allt sen jag jobbade sist då. Men det tror jag faktiskt inte. Om han nu har det så har jag rätt mycket plugg som jag kan göra i stället.

Innan jag hoppar på bussen i Sthlm ska jag hämta upp ett par skosulor. Har vart och formgjutit ett par efter mina fötter. De ska vara bra för ryggen att ha ett par sådana. Hoppas de hjälper mot min ryggvärk. De är värt ett försök i alla fall tycker jag.

Rabarberpaj

Igår var vi till Johan och Sofia och rustade på deras hus. Det var riktigt roligt. Synd att min rygg inte höll hela kvällen. Idag är det inte heller så bra. Ajaj! De har massor med rabarber på gården så jag passade på att ta lite av dem. Och idag har jag lagat rabarber paj. Den är just nu i ugnen. Luktar så gott. Mmmm. En doft av nybakat med rabarber och kokos doftar det.

Recept kommer här.

Lugn dag idag

Idag har jag mest pluggat. Ville iväg och spela tennis en sväng också men då kom det ju lite regn så klart. De som var så fint väder i morse. Ikväll blir det lugnt och mysigt. Ska till skolan i morgon på föreläsning. Ska även luncha med Madde.J imorgon. Det var ett tag sen jag träffa henne så de ska bli skoj och få en upp date över henne och hennes liv. Sen blir det ut till Johan och Sofia när jag kommer hem från Eskilstuna. Riva hus, grilla och dricka öl säger dom. Ja vi får väl se vad det slutar med. Hoppas det blir fint väder iaf!

Nu ska jag laga mat. Kyckling blir det idag. Håller på att äta ur frysen inför flytten. Eftersom det inte är någon standard längre så får man ju laga mat själv. (morr) Men på söndag blir det pizza. Mumms!

Nya ELLE



Igår damp den ner i brev lådan och jag skulle nu villa lägga mig ute på balkongen i solen och läsa den. Men tyvärr har vi inte någon balkong och även om vi haft det, hade det inte var sol på den just nu. Istället ska jag ligga inne på soffan och läsa Förändring som tillstånd medan solen lyser för fullt där ute. Plugg, yes!

Tidningen innehåller den här månaden bl.a:
33 skäl att åka till Grekland
Stort sommar mode
Sex på hans sätt
Nya säkra solbrännan
Scarlett Johansson: "Jag gillar att experimentera"
Marc Jacobs
Dita von Teese
Veronica Maggio

33 skäl att åka till Grekland är perfekt. Jag och Roland tänkte kanske åka dit efter sommaren, typ september eller oktober. Så nu kan jag läsa senare och se om det är fint där.

Plugg i Västerås

Har vart i skolan idag och jobbat med grupparbete. De gick faktiskt bra för oss. Tror vi kan det där med bokföring. Jag kan det inte ensam men tillsammans med några andra går det fin fint. Tur att det är nått som går bra just nu i alla fall. Har försökt glömma tentan nu och blicka framåt. Jag lär mig mer ju mer jag läser och tredje gången gillt, eller hur? Ska nog ta och plugga lite till ikväll medan jag är igång.

Sen ska jag spela poker. Vann 88€ igår. De har jag shoppat lite kläder för idag.
De är vår och sol så mera färg. Inne på BikBok hade de det väldigt färgglatt. Förut gilla jag inte alls den butiken. Men det är helt klart rätt butik om man söker kläder i färg. Jag hittade två somriga kjolar. En rödrosa kort tajt och en aprikos kort vågig. 249 kr, billigt. Båda kostade 149kr styck men jag behövde bara betala 149kr för den ena och fick den andra för 99kr. Ibland har man tur.

Galet snyggt



Från samma sida som innan. Oj, vad mycket fint det fanns där. Jag köpte för övrigt en klänning idag. En lila fin somrig från Vero Moda. Nu vill jag ha värme och sol. Bort med regn och rusket!

TWO TONE FLORAL ON FLOWERS DRESS 4 CRIMINAL VICTEMS



60$, Nja lite dyrt kanske!
Men hittade en sida med massa snygga kläder: The cobra shop

Smulpaj med hallon och blåbär



Visst ser de gott ut? Den här fina pajen har jag lagat idag och god var den.

INGREDIENSER
Knappt 300 g frysta hallon och blåbär
1 1/2 msk potatismjöl
1 1/2 msk blåbär
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
100 g smör
2 dl vetemjöl
TILL SERVERING
Lätt vispad grädde eller vaniljsås.
SÅ GÖR DU
1. Lägg blåbären i en hög i formen.
2. Tillsätt potatismjöl och socker, blanda runt.
3. Arbeta samman smör och vaniljsocker. Tillsätt mjölet och arbeta snabbt ihop en smulig deg.
4. Fördela smuldegen över blåbären och grädda pajen på 225° i ca 20 minuter.
5. Servera varm med lättvispad grädde eller vaniljsås.

Fuck my Life!

Jag klarade inte omtentan. Ett poäng för lite hade jag. ETT POÄNG!!!

Hel*ETE, S*tana, per*ele.........

Alla älskar vi Åland t.o.m någon dåre från Örebro



Maddes, Tessis och min caravan under Hultsred -07. Bilen är nu mera såld.

I sommar får jag bo med Frasse





Nybakat bröd

Jag har tagit en paus i mitt pluggande och håller på och bakar bröd. Mellanmålsbullar med russin och valnötter i. Det var i princip det vi hade hemma. Hoppas det blir gott. Men nybakat bröd är ju nästan alltid gott, eller hur?

Green Day 11 oktober

Jag och Roland ska se dem i Globen i höst! Fan vad nice! Wiiiiie!!!!


Tillbaka i Köping

Kom hem igår kväll. Skönt att vara hemma hos sig själv. Men samtidigt tråkigt att de är i fula Köping. Staden är så ful och tråkig så det inte är sant. Jag vill flytta nu!
Jag och Gorre gick en sväng på stan idag och jag konstaterade att de är fullt av alkisar över allt, hela tiden. De ligger inte och tigger pengar på gatorna utan de står i små gäng och snackar massa skit med varandra. Högt pratar de, de nästan skriker. De ser så otrevliga ut i sina skitiga kläder, systemet påse i handen och sönderslagna i ansiktet. Usch, otrevligt!

Mycket mycket..

Är på Åland just nu, varav den dåliga uppdateringen. Jag kommer hem på söndag då ska jag förbättra mig.
Sitter just nu på jobb. Har gett mig själv en liten paus bland allt som finns här att göra. Finns så mycket som måste komma i ordning sen ifjol. Hoppas vi får ordning på allt bara. Det är iaf roligt att jobba igen. Och pengar blir det, mycket pengar för mig som är van att leva på 450€ i månaden. Det är nice! Äntligen kanske man kan bli skuldfri och börja spara.
Nu ska jag packa ihop här och snart dra hem. Roland och jag ska ut och spela golf. Har längtat som fan efter det. Min första runda i år blir det. 

Se you!!

RSS 2.0