Livsångest

Jag vet inte vad jag vill göra när jag blir stor. Nu är det snart höst. Det betyder att jag måste söka nytt jobb eller skola. Jag har sökt till skola det har jag. Jag har även kommit in. Men jag vet inte om jag vill gå där. Jag vet inte vad jag vill göra i mitt liv. Eller ja, just nu vill jag ut och resa. Det betyder att jag inte kan börja plugga. Då är jag fast.

Jag hittade en utbildning på Örebros universitet som lät rolig. Retorikprogrammet- kommunikativt ledarskap. Men de skulle innebära 3 år plugg.

Vad fan ska man göra?

11 dagar jobb

Hej hej! Moi moi!

Är inne på min fjärde jobbdag av elva nu. 7 dagar kvar. Sen är jag ledig i 5 dagar. Då åker vi till Tyskland, Hamburg. Lite semester. Wiiie!

jobba, jobba, jobba!

Lördagens beachpartey i Kärringsund


Premiärtur med segelbåten 26 juli






Bilder från Åbo


Sol sol

Å jag älskar det. Det är sol och varmt. Så varmt och skönt. Äntligen!
Igår var vi ute på sjön hela dagen. Brun!! (Röd) Kommer bilder senare.
Nu ska jag jobba till 13.30 sen ut till solen. Öl i solen kanske?
Igår kväll var vi till Kärringsund, det är en skitbra trubadur här. De spelar i kväll också. Riktigt bra!

Livet är nice!


Nu dra vi till Åbo!

Ses på fredag! Hej hej!

Ha så skoj på Peace & Love mina vänner!



Festa och rocka loss för mig med. Ni som ska dit, missa för tusan inte Lars Winnerbäck (första dagen då kör han akustiskt=bäst på Shangri-la kl 20.00), Thåström, Volbeat, Gentleman, Turbonegro och Mötle Crüe. För er som är där på onsdag så måste ni se Hoffmaestro & Chraa och Laleh. Jag var beredd o dra till Åbo...

Och båtarna låg inne vid stadsgårdens kaj
Jag var beredd o dra till Åbo men hon rädda mig precis
Vad ska man göra ända fram till maj?
Mörkret är så tungt och alla männskor är som is.
men hon tyngdes inte ner, hon sa "Vad spelar det för roll?"
"Här! Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"

Midsommarafton hos Hanna och Nicko


I år ska vi lära oss att segla

Vi tvättade upp segelbåten en dag och satte den sedan i sjön. I sommar ska vi lära oss segla så att vi kan dra iväg söderut när vi blir gammla och pensionärer.




Frasse kom och inspekterade om det var rent.


Det var okej sa han.


Han ville komma med på en tur.


Så han slog sig ner och vänta på sjösättningen.


Frasse fick dock stanna hemma då katter inte brukar vara så förtjusta i vatten. Eppu fick följa med istället, hon älskar havet.


Här ligger nu pärlan i vattnet i Sikviken. Ut på äventyr ska vi i sommar. Någon som vill komma med? (förutom Eppu)

Me ♥ my boy



Vi var till Eskilstuna och kollade på Eldkvarn. Han spelade våran låt.


Görans inflyttningfest i Kumla






Köpingsyran 09

Eh, här kommer lite sena bilder. Har vart långt ifrån kameran på senaste tiden.


Åbo äventyr

Jag och Roland drar till Åbo på onsdag. Vi ska dit och typ inte göra någonting. Turista lite. Vill iväg på ett äventyr och det var länge sedan jag var till Finalnd (fastlandet). Roland har aldrig vart till Åbo. Så det här kommer bli skoj!

Åker onsdag dag, sover en natt på hotell sen kommer vi hem på natten till fredag.

Shoppa lite ska vi göra. Det var länge sen jag gjorde det. Wiiiie! 

Magont

Min mage är ju inte som den ska. Har haft ont i en månad snart tror jag. Nej, jag är inte gravid! De värker konstant i den, ibland värre och ibland mindre. Eftersom mitt tycke för läkare inte är det bästa så har jag undvikit att gå dit. Men nu känns det som att jag måste släpa mig dit iaf. Så idag ska jag fara dit. Fick ingen tid heller då de var slut så jag måste åka till jouren. Jippi! Kommer få sitta där i flera timmar och vänta. Jag hatar de! Jag hatar de Åländska sjukhuset så mycket att jag hellre går och har ont än åker dit!

Midsommar väder

Det ser ju inte så jätte bra ut. Mulet och disigt.
Till kvällen har de lovat regn.
Nåja, vi får göra det bästa utav situationen.
Vad ska man ha på sig?

Trasigare än trasigast

Jag har mer ont i kroppen än en gammal 80 årig tant tror jag. Jag kan inte förstå varför jag ska måsta ha ont överallt. vad har jag gjort för att förtjäna det?

Ryggen är fortfarande trasig, kan inte sitta eller böja mig. Knappt sätta mig.
Låret har jag sträckt så jag knappt kan gå, men de är ju mitt eget fel och går över snart.
Magen är konstig och värker emellan åt. Stress? har aldrig vart stressad i mitt liv så jag vet inte hur det känns. Men det kan knappast vara det eftersom jag inte stressat nått, tycker jag.

Gnäll, gnälligare, gnälligast!

midsommar

mat, mat, mat.

skit skit skit

ledsen

Postrodden ett fylleslag

Igår var det postrodden. Vädret var väl sådär men vi åkte ut på sjön iaf. Kl 12 kom vi iväg. Vi hade skitskoj i båten. Först åkte vi till Töllingarna för det var sån dimma, men sen lätta den och vi puttrade iväg till Degerskär. Där grillade vi och kollade på båtarna när de gled förbi. Vi hejade på rätt bra där ute. Sen när John och de kom in så gled vi med dem hela vägen. De var jätte duktiga, de hade en svår båt och det märktes. De var lite bakis också. Vi poppade musik som jag fixat och drack öl. En perfekt dag! Det regnade ett tag men rutinerad som man är så hade man regkläder och vinterjacka så jag frös inte det minsta. Sen tog vi i land vid bodegan och hängde där en sväng innan vi åkte till Sandra Borg där de andra skulle bada bastu. Deras hobby, inte min. Där åt vi rabarberpaj som Linda bakat. Gott gott! Sen begav vi oss till Bodegan och Kärringsund igen. De var mycket naket i Kärringsund. Usch usch, gammla gubbar. fy! Jag flydde till Bodegan. Dit kom Roland sen. Äntligen.

Jag har tyvärr inte några bilder då Roland hade kameran till Sthlm.  

Jag kommer sakna P&L 09


Jag och Madde fastnade vid den röda vanen

Umgänge med våra nya vänner

Madde hamna på den årliga festival rakningen

Chill i solen

Chill

Våra nya vänner

Kepan för att dölja det flottiga håret har åkt på, fy fan vad det var svinigt att betala 30 spänn för att duscha iskallt!

Åland is the shit!

Festival folk är underbara.

Dubbel espresso för att vakna till liv

och som vi vaknade av kaffet. De var nog de bästa kaffe jag druckit i mitt liv.

My boy!

Vi byggde oss en bänk av trasiga stolar vi hittat på soptippen.

Saknar dig ♥



Möbeljakt

Igår var jag ledig och då passade jag och Roland på att dra in till stan. Vi skulle kolla efter gammla möbler. Kollade in olika loppisar och antika affärer. Hittade inte direkt några möbler men en lampa hitta vi. 12€ för en lampkrona med ljus och ellampa i. Perfekt!

Vi har tänkt att vi ska ha lite äldre finare möbler i vår lägenhet. Blir nog finast så eftersom vi har en lägenhet som är i gammaldagsstil.

Ett köksbord och stolar, soffbord och soffa skulle jag vill ha. Ja en soffa kanske vi får skippa då de är rätt dyra men bord ska vi nog kunna hitta rätt billigt.

(jag vill flytta nu) (snart)

Jobb, riva och fotboll

Så ser mina planer ut idag. Nu jobbar jag till 13.30 sen ska jag dra till H&M och riva hus.
Ikväll har vi hemma match. Korp match nummer två. Det kommer bli roligt. Som vanligt. Ikväll ska vi vinna!
Sverige har match mot Malta ikväll också. Hejja Sverige. Jag hejjar inte på Sverige normalt, men jag tycker att ett fotbolls VM utan Sverige skulle vara skit tråkigt! Tycker ni inte? De ger ju så mycket åt folket i vår närhet tycker jag. Så ikväll ska jag hålla tummarna för ett lag som jag inte tycker om (egentligen).

Arbogabo i höst

Vi tog lägenheten. Kontraktet är påskrivet och jag är jätte glad.
Vi kommer bo så mysigt och fint från och med i höst. Stor lägenhet, fint område, fint hus, högt i tak, stora fina fönster, öppen spis i vardagsrummet, nya fina tapeter. Ni får komma och hälsa på i höst. Det blir helt klart en inflyttningsfest!

Lycka!!

Snart är det Postroden, och jag ska få hänga med.



På bilden är en trött postrodare från 2006. Han var lite "trött"/full minns jag.

Inget Peace & Love för mig i år

Nu slipper jag fundera på det längre. Biljetterna är utsålda. På sätt och vis är det skönt. De hade vart skoj men är allt för dyrt! Okej, de kanske inte är dyrt om man ser till hur bra band det är och hur roligt det hade varit. De jag tänkter på är att jag försöker spara pengar till att åka ut och resa. Och då är P&L dyrt om man jämför med det. Jag skall nu börja spara pengar till att resa, för nu har jag fått ressällskap som jag inte haft tidigare. Det är dags nu! Spara, spara och spara är det som gäller. Snart kanske vi kan åka iväg och en dröm som funnits länge går i uppfyllelse. 

Jag vill se bland annat Sydamerika, Nya Zeeland, Australien och Indien. 

Så här kallt känns det ute idag... burr!!


Inflyttningsfest i Kumla

Jahapp, då hinner jag på den iaf då. Jag lyckades byta bort mitt pass på lördags kvällen så jag tar 13.30 båten till Swe. Direkt från jobbet. Ska bli skoj att se hur Göran bor och hur Kumla ser ut. Har aldrig vart dit. Nu hinner jag vara lite längre i Swe också än bara sön-mån. Jag kommer fortfarande hem på måndag igen. Ses då! Sen är det slut åkt till Sverige på ett tag.

Twitter

Käkont!

Tantgolf

Ikväll är det tänkt att jag ska spela golf. Det är damträff på klubben. Tantträff som jag kallar det. Jag och tanterna. Det är ett stort åldersglapp mellan mig och de andra. Ja, Ullis och Hanga är väl inte med i den äldre kategorin heller tycker jag, men de räknas inte till de yngre som mig.

Först ska vi äta smörgåstårta sen ut och spela 9 hål. Älskar smörgåstårta. Så de ska bli gott. Skoj att spela ska det bli också, var ett tag sen jag var ut och spelade nu.

Först ska jag jobba idag till 13.30 sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på där emellan.
Någon som är ledig idag??

Första fotbollsmatchen för säsongen

Det här vädret var ju helt underbart ikväll måste jag säga. NOT! Fy tusan vad det har regnat och blåst. Vi hade så klart match ikväll, och borta till på det. Första halvlek var rätt intressant, sprang som tusan för att hålla värmen. Vinden och regnet piskade kroppen och ansiktet hela halvleken. Sen i andra fick vi äntligen byta sida och få vinden och regnet i ryggen istället. Mycket bättre men inte bra. Vi förlorade dock matchen. Låg under med 3-4 efter första halvlek men sen vart vi lite trötta och de gjorde några mål till. Nåja, jag är nöjd med min insatts förutom att min kondition är kass. Fick så ont i halsen och lungorna ett tag då det var svårt att andas. Men jag bet ihop och körde på. Mitt första mål för i år fick jag göra också.

Har en känsla av att jag kommer vara förkyld imorgon. Jobb blir det i alla fall. 9- ca 13.30. Kort och skön dag! 

VG

Jag fick VG på min internationell marknadsföringstenta. Wieee! Får antagligen det på kursen också. Glaaaaad!

Sommar Åland

Befinner mig just nu på Åland. Sommar Åland. Men det är piss väder. Blåser och regnar.
Idag har jag jobbat. Hållt på med massa fakturor, har inte vart nå folk men jag har ändå haft fullt upp. Ikväll ska ja iväg till Sund och spela fotboll. Premiär i korpen ikväll. De ska bli skoj, synd med vädret bara.

Jag kan inte betsämma mig om jag ska åka på Peace & Love. Jag har fått ledigt, om jag vill. Men det är så dyrt, kommer gå åt för mycket pengar. Jag vill spara dem till att resa i höst istället. SVÅRT!!!

Lägenhets spaning i Arboga

Nu har vi flyttat ut. Bor för tillfället hemma hos Rolands pappa men imorgon åker jag till Åland för att jobba.

Var och kollade på två lägenheter igår. De har vi tackat nej till. Sen var vi och kollade på en idag. Jätte fin! Gammal stil med högt i tak och kakelugn, rymlig, fondvägg och nya snygga tapeter. Den ska vi fundera på om vi ska ta eller inte. Imorgon ska vi och kolla på två lägenheter till. Sen ska vi bestämma oss!

RSS 2.0