Sthlm fashion week



Whyred har fattat grejen. Blått is the shit. Jag älskar mina blå jeans. De ovan kommer från Whyred.

Peace & Love 2008

Vi hade det underbart bra i Borlänge. Shit vad vi hade roligt.
De två första nätterna bode vi inte på campingen, utan fick plats på en skolparkering ist. Men vad gjorde det. Vi kilade in på husvagnscampingen och som väntat träffade vi sjukt roliga människor.

På torsdagen var det tänkt att vi skulle sett massa band, typ 16 stycken vilja vi se, men vi insåg att vi aldrig skulle hinna. Det vi hann se var 6 stycken. Lite fler hade vi nog hunnit med, men det är så lätt att man festar bort alla band.
De vi såg var: The Hives, Sabaton, Mando Diao, Hurriganes, Timo Räisänen och In Flames. Bäst för dagen var In Flames och det roliga Arboga gänget vi träffade.

Fredagen hade vi planerat in 7 band. Vi flyttade in på husvagnscampingen och det tog inte länge innan vi träffade nytt folk. Madde fick en bror. Det var någon från Uppsala, Stockholm och nått mer som kom över. Vårat campingbord från soptippen blev väl använt den dagen. Vi såg 5 band; The Hellacopters, Thåström, Sex Pistols, Takida och The Haunted. Bäst för dagen var Thåström och Die Mauer. Tårarna kom fram, vilket de även gjorde under Takida som också var jävligt bra.

Lördagen började med fest. Lite slitna efter fredagen kom vi igång efter ett tag. Vi hade tänkt se 11 band. Vi såg 3. Det var återigen fest på campingen. Bästa festen under hela helgen. Bodyslam! Banden vi såg var: Kapten Röd & Majorerna, Lillasyster och Hoffmaestro & Chraa. Bästa för dagen var campingfesten och Hoffmaestro & Chraa.

Bäst med hela festivalen var Thåström, In Flames och Arboga gänget. ;)


MEGA DISC!
Power Slam!
Leila K
Palt- och pölsekoma



 


Imorgon

bär det av till Dalarna. Jag pratar redan dalmål.

Peace and Love it is!

Thåström, Mando Diao, Inflames, Sex Pistols. Lovely!

en brun och en vit

Det märks att jag spelat en hel del golf nu. Jag har en vit hand och en brun. Hm, inte snyggt! Sen är mina fingrar så torra så de känns som sandpapper.  

Midsommarafton 2008

Då är aftonen över och dagen är kvar.

Blev häng på bakgården vid vita huset igår med grill, öl och lite fotboll. Sen bar det av till John och Sassa. Mera öl. Vi tog ett varv runt midsommarstången. Små grodorna. När vi var på väg ner till Sandviken gick vi via Lisbeth och Roger och där blev vi. Jag, Mia och Benny. Vi sjöng och spelade för de som vår där. De hade så roligt åt oss och vi var jätte duktiga tyckte dom. Tette, Alex och Niklas kom ut också. Vissa fullare än andra. Det blev efterfest hos mig sen men jag hann väl dricka en öl typ sen somna jag.

Å nu är jag på jobb!

Ikväll blir det antingen att sova eller dra ett par öl igen.

Brooke and Lucas- ONE TREE HILL


Shoppingsugen

Jag vill köpa saker!! Jag har ett behov!! men jag är fattig.. länge till lön.. fasiken!

Midsommarhelg

Ja nu var den överskattade helgen här igen då. Alltid samma sak. Alla gnäller på allt. Ingen som gör nått, ingen som ordnar nått. Orka bry sig. Vafan, ta det som det kommer. Det gör jag. Jag vet att jag ska jobba till 15 imorrn, sen får vi se vad som händer. Jag spänner mig inte. Har jag inte några förväntningar så kan jag inte bli besviken. Jag blir alrdig besviken. De är vad man gör det till! Man kan inte skylla på någon annan en sig själv.

På lördag fyller Alarik den lilla busen år också. Han har blivit så stor redan den lilla.

På söndag är det korthåls- ÅM och på måndag har vi personalfest. Yhey!

Sen är det snart onsdag och jag å Madde drar till Dalarna. Fan vad roligt det ska bli. Jag älskar Dalmål! Skit i att vi inte har någon campingplats. Vi hittar säkert någon att bo hos.

Fucking jävla skit P&L

Innan vi har hunnit komma dit hatar jag den festivalen redan. Ingen organisering över huvudtaget. Är det schyst att när det är en vecka kvar till festivalen höra av sig och säga att det är fullt på campingen? Hur fan tror dom då att man ska hinna hitta plats någon annan stanns?

Nåja vi får väl sova på någon parkering någonstanns eller hoppas på att vi får plats i Henriks husvagn. Jag håller tummarna för att vi hittar nått.

Nä nästa år blir det Hultsfred. De kan sin sak med att ordna festival! 

3h 56min

Tjejvättern gick jätte bra. Klarade mitt mål, under 4 timmar. Hade kunnat haft en bättre tid med tanke på att vi fick gå i säkert 10 min på grund av en trafik olycka.

Nu är det simningen nästa. 12 juli. Ja undra hur det ska gå. Skulle behöva börja simma igen, var ett tag sen sist nu.
Nåja det ordnar sig!

Dagens låt: She & Him- Change Is Hard



Vackert!

På jobb igen

Jahapp då var man på jobb igen då. Nu är det sommar!

Jag vill dricka öl!

Tillbaka på Åland

Ja nu har jag flyttat hem igen då. Undra hur det ska gå. Ska stanna till november iaf eftersom jag har jobb tills dess. Sen vet jag inte alls vad jag ska göra. Sku vara skönt att stanna på Åland men jag har en känsla av att jag kommer få spunk eller nått.

Ja vi får se.

Vi får se om jag får någon lägenhet också. Ska iaf bo hemma i "rucklet" över sommaren.

Examensfest

image104


Imorgon är det examensfest, fan vad vi ska fira!!!!

R.I.P Yves Saint Laurent

Yves Saint-Laurent, född 1 augusti 1936 i Oran, Algeriet, dog igår 1 juni 2008. Han var en fransk modeskapare som kan förknippas med enkla klassiska plagg som skepparkavajen och smokingen.

image103

Examensarbete

är nu inlämnat!!!! =) =) =) Äntligen..

Ska bara presentera det i skolan på onsdag och för Gina Tricot på torsdag sen är det slut... Yippie!

Korv

I sommar ska jag lära mig äta korv igen.

Det finns så många olika sorter nu för tiden med massa kryddor i och det är så mycket enklare att grilla en korv än en biff.

Jag tyckte ju om korv förut. Jag tycker fortfarande om korv men jag kan inte äta det.

Grillat och golf

Helgen har vart rätt lugn. Laddar inför på onsdag. Då smäller det. Examensfest -08!

I fredags var vi ut och käkade middag, överraskningsmiddag för Martin som fyllt år. Det var trevligt och mycket mätt vart jag. 3-rätters, ojoj. Han men en cykeltur innan middagen också.

I lördags blev det 9-hål med Kristin på Kinds GK. Det var riktigt roligt. Gick bra också fast jag inte hade min klubbor. 18 poäng. Sen blev det grillning i Norrby.

Idag har jag pluggat lite. Imorrn ska examensarbetet lämnas in. Sen är det bara opponering och redovisning kvar. På onsdag. Ska ut och cykla idag också bara det blir lite svalare ute. 28 grader i skuggan är lite jobbigt.

Har börjat flyttpacka nu också. Det känns lite konstigt.

Frysen är såld också. Sängen med (90 % säkert).

RSS 2.0