Välkommen till oss!

Den här lilla saken skall flytta hem till oss inom en snar framtid, ca 1 vecka. Vi skall vara fodervärdar åt den.




Hon är en Bichon Havanais. En ras som är allergivänlig. Vist är hon söt? Helt underbar. Gooooooos!

A working lady

Under veckan har jag jobbat åt Eventpersonal. Det har vart skoj och många nya människor har jag träffat. Sön, ons, to och fredag var dagarna jag jobbade. Det vart väldigt långa dagar ca 15 timmars pass. Tror jag har kommit upp i ca 50h på en vecka. Nu är projektet slut och på måndag börjar jag mitt nya jobb. Spännande. Vi jobbade alltså åt NetOnNet och deras premiäröppning i Västerås. Jag hade som uppgift att skjutsa folk i en Jeep från stan till lagershopen.

Idag har jag vart och shoppat svarta byxor och svarta skor idag som är vår dresscode. Pluss tröja jag får av dem. Jag köpte också ett linne. Man behöver alltid festlinnen. Tack Roland för att du gjorde mig sällskap.


Jag har fått jobb

Jepp ni läste rätt!
På Expert i Västerås. Det är heltid i December sen får jag se hur det blir i fortsättningen. Får schemat på måndag när det drar igång. =)


Trött

Klev upp 7 imorse. Är mega trött nu. Jag är inte van med så tidiga dagar och framför allt inte söndagar. Men jobbet var ok och jag körde en monster Jeep. Den var bred som fasiken. =)
Nu har jag ons, tor och fredag kvar att jobba på det här eventet.

God natt!

Lugn helg med lite julmys

Idag har det vart jätte fint väder så vi har vart på Jädersbruks julmarknad. Mysigt ställe där ute med alla hus och ån som rinner. Vi köpte Fläderblomssaft och fetaost i vitlök-chili marinad, hemgjort och gott.

Igår vart det en lugn kväll med film och Kebabpizza. Pizzan vart sjukt god igår. Mumms! Filmerna sådär, såg Doghouse och Adventureland. Båda komedier. Doghouse var mest sjuk, tjejzombier som åt upp alla killar i staden. Adventureland var helt ok, romantik, humor och lite röka.

Ikväll blir det också lugnt. Jag ska jobba imorgon bitti. kl: 8.30 ska jag vara i Västerås. Så vi kanske åker till Örebro en sväng ikväll och hälsar på Jimmy och Therese. Annars vet jag ej.

Vithelg tack och hej!

Jag har en händig sambo



Roland har byggt en fin sänggavel åt oss. Visst blev den snygg?

Det brinner i knutarna

Nu händer det mycket här. Har vart på en till arbetsintervju idag. Han ringde imorse och undra om jag kunna komma. Jag sa jajamän och åkte iväg. Det gick helt okej. Han ska intervjua två till på måndag, sen får jag veta om jag får jobbet.

Sen så har jag också två intervjuer inbokade nästa vecka och lite jobb några dagar. Trevligt!

Det har ordnat sig med bil också. Skönt!

Eventjobb

Jag har fått ett jobb. Jag ska vara chaufför under några dagar åt ett event som skall hållas i Västerås. Det ska bli skoj. De är en ny butik som öppnar, de är allt vi får veta. Resten är hemligt. Så jag ska jobba lördag, söndag den här veckan och onsdag-fredag näste vecka. Passade perfekt med tanke på mina andra arbetsintervjuer på måndag och tisdag. Jag skulle förresten behöva en bil på måndag. gah! Någon som har en att låna ut mellan 08.00-11.00??

FIAT 500 Abarth

Min drömbil. Denna ska jag införskaffa när jag får ett jobb. Det bästa av allt är att den inte är dyr!



Still waiting..

Den 24:e får vi internet och tvkanaler. Äntligen! En vecka med blogg torka kvar. Sen kan jag skriva av mig igen.
Det händer inte så jätte mycket just nu. Vi var till Stockholm i helgen som var, det var skoj och så var vi på bio i söndags. Den här veckan är det inget planerat. Ska försöka plugga rätt mycket. Engelskan börjar närma sig sitt slut. Men jag har nog lärt mig en hel del hitils.

På måndag och tisdag nästa vecka ska jag på arbetsintervjuer. De ska bli skoj. Måste förbereda mig.

Grattis Roland!

Idag fyller sambon min år. Jag har bakat chokladmuffins och idag när vi kommer hem ska jag baka blåbär-hallon paj. Gott gott!


Så ikväll blir det fika.

Shopping och Smörgåstårta

I helgen har mamma, pappa och Eppu vart och hälsat på. Vi ha syselsatt oss med shopping. I lördags så var det först Arboga centrum och deras prylbodar som besöktes. Vi köpte en blåsbälg. Mamma fyndade en del och pappa vaktade Eppu. Sen så åkte vi till Pops, jag köpte 3 st helt vanliga t-shirt. Precis vad jag behövde. Det kanske inte alltid är så passligt att ha tryck på dem. Sen nalkades det ÖoB och där tog de tid. Mamma hade en lång lista. Vi fick oss en ny stekpanna och lite andra grejer till köket. Sen så åkte vi till Köping och Willys. De är alltid bra att handla mat med päronen för de är ofta villiga att betala de. Det gillar vi!

När vi kom hem käkade vi smörgåstårta som jag bakat. Firade farsdag och Rolands födelsedag i förskott. Det visade sig att de äldre var lite trött och somnade tidigt så jag och Roland stack iväg på fest. Vi hakade på Johan och Sofia till Köping och utgång på Brorsan och Syrrans. Helt ok ställe. Stor öppen lokal med fin inredning. Musiken var så där enligt mig men andra gilla det.

Söndagsbakis och sega skickade vi hem mina föräldrar och sov typ bort dagen.

Vi var förresten till Ågården på tacosbuffé i fredags kväll. Sjukt gott och billigt! 59kr inkl öl/vin. Det kallar jag bra pris. Vi åt så det stod ut genom öronen. Det måste vi göra om!

Några bilder från Green Day


ca 2 veckor kvar tills vi får nät

Jepp så är det.
Den 22 september beställde vi internet, tv och telefoni av Telia.
Det har nu gått en månad och 2 veckor. Det kommer alltså ta totalt en måndad och 4 veckor innan vi förhoppningsvis har nät. Telia har rätt bra kompensationsrabbat. 800kr vid 14 dagars försening. Vårat kommer vara ca 50 dagar försenat. Ja vi kan ju gissa vad kompensationen blir då?

Nåja men de kommer tyvärr inte rädda deras rykte hos mig!!

Bilder från Halloween/Inflyttningsfesten


Butiksjobb sökes

Jag har erfarenhet, utbilding och intresset. Är en glad, social och serviceinriktad person.
Det måste finnas någon i Örebro, Västerås och Eskilstuna som behöver mig.
Hjälp mig hitta någon!

Lyckad fest

Yey! Det var skit skoj i lördags. Bara så ni vet.
Nu återgå till jobb sökande. Har vart hos Arbetsförmedlingen på infomöte idag. tråååk!

RSS 2.0