Semestern på Åland i bilder


Mustasch


Hoffmaestro


Pubrunda

Ålandssemestern var underbar. Det var fest konstant. Vi hann också med en del golf. Längtar redan till nästa gång. Då blir det under PAF-Open. Ses då!

Inception

Ikväll var jag och Roland på bio i Örebro. Vi såg Leonardo DiCaprios nya film, Inception. Den var grymt bra! Jag gillar verkligen sådana filmer med mycket handling i. Den här var väldigt krävande. Ibland måsta jag fundera på vilken "värd" de var i. :)


Semester

Underbara semestertider. Har redan hunnit med att spela golf, sola i Degersand, ölat på Bodegan och seglat en sväng. Kan det bli bättre? Ja lite bättre skulle det kunna vara. Det skulle va om Roland också kunde vara med, att han inte måste plugga matte hela tiden. Men snart kanske han kan det :)

Ikväll börjar RockOff, det inleder vi med en pubrunda inne i stan ikväll. Det är härliga sommar tider nu!

Sommarbio

Ikväll har vi vart på bio. Jag gillar bio. Det är mysigt och då sitter man upp så då somnar jag inte till filmen som jag alltid gör hemma i soffan. Vi såg filmen Knight and Day.

 

Filmen var helt ok, den var lite kul men lite överdriven i action scenerna. Men lite skratt fick vi oss. Kanske inget man måste se på bio. Så se den hemma istället och spara pengarna.


En cykeltur till Eskilstuna

Igår så cyklade vi till Eskilstuna. 5 pers var vi som tappert cyklade på. Det regnade en sväng, solen sken en stund och det var mulet ibland. Väldigt blandat väder. Men det var kul. Idag har jag dock träningsvärk. 4,5 mil var det.
När vi kom fram till Eskilstuna så var det brännboll som gällde efterföljt utav fotboll. Jag var med i brännbollen men efter den så "dog" jag. Mitt huvud ville explodera och kroppen sa aj. Cyklingen var jobbigare än jag trott. Inget vatten fick jag i mig, bara en massa öl. Vilket var dumt. Så jag drog hem igen vid 20.00 och alla andra drog vidare till förfesten och sen ut på krogen i Eskilstuna.


Vi saknar våran dunboll som är på Åland




Vatten gör mig lycklig

Idag har jag och Roland var till Kvarnsjön och badat. Sol bjöd vädret på idag, även vattnet var varmt. Jag som är en sån badkruka kunna bada en stund.
Efter en stund på stranden tog vi en promenad längs Hjälmarekanal. Det är så fint där ute. En fika på Kanalcafét blev det också.


Utsikten från uteserveringen.


Torrdockan som finns där.

När vi var dit sist så var det vatten i den. Då såg det ut såhär:

Årets festivalsommar

Det var tur att vi inte åkte på Peace & Love. Det var för varmt där, för mycket folk och för dåliga artister.
Det var tur att vi inte köpte biljetter till Hultsfred. Festivalen gick i konkurs.
Det var tur att vi inte åkte till Arvika. Det regnar som tusan där.

Det är tur att vi ska åka på Sonisphere! Det närmar sig. Det kommer bli röj!


Mitt första dopp i Arbogaån

Det är sån jäkla värme här så jag smälter. Vi tog ett kvälls dopp för att svalka ner oss så vi kan sova inatt. Det var riktigt skönt måste jag säga.

Imorgon är det jobb 12-20.15 som gäller.


Power Meet

Igår så crusade vi runt i Västerås med Chevan. Det är Power Meet där i helgen och det började igår. Det var en hel del folk och många många bilar. En del riktigt häftiga bilar och vissa mindre snygga. Det var en kul kväll med en hel del öl och lite fylla. Vi käkade langos också, så jävla gott! Ett måste under hela festen. Ikväll är det jag som ska vara chaufför eftersom jag jobbar imorgon. Så ikväll ska jag äta massor :D

Har som vanligt inga bilder då kameran alltid blir hemma. Skit!  

Ingen matlust

Usch asså. Jag har verkligen ingen matlust i den här värmen. På dagen, på jobbet kan jag äta, där blir jag riktigt hungrig och äter ordentlig lunch, men sen på kvällen är jag aldrig hungrig nu mera. Det är för varmt här för att äta. Ikväll har jag lagat mat men det får bli lunchlådor eftersom jag inte kommer få i mig något. Det som jag är sugen på är något kallt. Så yoghurt med müsli får det bli till middag. Idag igen!

Varmt!

Idag har jag vart och badat. Det var riktigt skönt. Nu har jag lite paus från solen och kollar på fotboll. Heja Tyskland! Ska strax dra iväg ut till Sofia. Där blir det mer sol och grilla.

Det är fullt av raggare i stan idag. Arboga Meet håller på. Så jag passade på att kolla in lite bilar. De är fina bilar de har. Välvårdade. Det är även Kanalensdag idag så vi var ut till Hjälmaredocka imorse. Blev bara en snabb sväng för att Roland skulle hinna med tåget. Men det är så fint där ute. Måste åka ut dit på picnic snart. :)

Ledig dag

Idag har jag vart ledig. Vi började med att ta sovmorgon. Så jäkla nice! Inga planer för dagen men det slutade med jordgubbsplock, golf, biltvätt, Bacci sim och mega god mat.
En helt perfekt dag har det vart. Solbränd är jag också. Det var jäkligt varmt på golfbanan.

Nu är det dusch som gäller och sen sova. Jobb imorgon för att sen vara ledig igen på lördag.

Maten jag lagade idag var skit god, här har ni receptet. Vi körde på vitlökskrocketter istället för bulgur och så hade jag i färska champinjoner, och basilika istället för bladpersilja. Så gott!


RSS 2.0