Time to work

Drar till Åland i morgon för att jobba. Det ska bli riktigt roligt! Saknar att jobba.
Sen blir det lite fest på Valborg också. Så lite bakis jobb kommer det även att bli. Allt är som vanligt med andra ord.

Ses på Åland i morgon!!

God natt!

Bennys 20 års fest.. hahahaha....


Fucking visdoms tand

Sitter i soffan och försöker äta Moltisers (de är ju så jävla gott) men jag kan inte öppna munnen tillräckligt. De små runda kulorna. De går inte mellan mina tänder!! Jag får typ ett finger emellan men inte mer. Allt detta på grund av att min visdoms tand bak i munnen bråkar med mig. Vad har jag gjort den?

Jag blir galen, jag vill äta choklad!!

JÄVLIGT avis är jag!

Backyard Babies
Dia Psalma
Gentleman & the Far East Band
Hello Saferide
Håkan Hellström
Kleerup
Laakso
Laleh
Lars Winnerbäck
Lykke Li
Mando Diao
Miss Li
Moneybrother
Mötley Crüe
Peter Doherty
Promoe
Raised Fist
Razorlight
Slagsmålsklubben
Sugarplum Fairy
The Kooks
The Sounds
The Soundtrack Of Our Lives
Thåström
Timbuktu
Turbonegro
Ulf Lundell
Volbeat

Jag är fruktansvärt avundsjuk på alla er som ska på Peace&Love09. Ha så jävla roligt! Hade jag åkt hade jag försökt sett ovanstående band. Jag älskar festival. Någon som vill köpa en biljett till mig? (jag har inte råd)

Festival och langos

Jag vill gå på festival och äta Langos. Det är så jävla gott. Med rödlök, röd kaviar och gräddfil. Det är äkta festival mat.


kaffe kaffe kaffe, jag får koffein kick av kaffe!


obs. jag dricker en dubbel expresso.

High heals from Dinsko




Var in på Dinsko i Västerås idag. De har ett helt underbart sortiment just nu. Kolla in dessa snyggingar. Jag vill ha alla!! MEN, jag kan inte gå i klack. Inte så hög i alla fall. Det andra paret kanske jag skulle klara av. Provade det sista paret när jag var där. De gjorde ont av att bara stå i dem. Jag måste lära mig, för tusan så snygg man är i höga klackar. Snygg häck och fina spiror. Ser ni en viss likhet i min smak kanske? Men visst är alla paren ändå olika? Love, love, love!!

Tråkig lördag!

Jepp, kan inte säga annat. Tenta idag. Gick ok. Tror jag klara den. Ikväll har jag inte gjort mycket. Sett Robinsson. Givet? Nä! Men det är väl så ibland. tråk tråk!

Doft av choklad

Eldar just nu ett ljus som doftar choklad. De gör faktiskt det. De doftar i hela lägenheten. Konstigt nog blir jag inte sugen på choklad. Borde man inte bli det? När jag kolla ner i ljuset så ser det ut som smälj choklad också. De ser gott ut. Men varmt!


dubbi duppi dupp i upp upp

Jag tycker inte om att tenta plugga. Jag kan inte plugga på distans. Behöver någon att plugga med. Någon att diskutera med när jag inte förstår. Någon som kan hjälpa mig till rätta. Det gick så bra i Borås när jag satt med alla andra. Då lärde jag mig som fan. Fan vad duktig jag blev. Det jag lärde mig där, lärde jag mig det sista året. Då hänge jag i biblioteket med de andra smarta barnen i klassen. De var dom som lärde mig, inte böckerna. Hilfe!

Det var kallt ute i vintras, de skulle man inte kunna tro idag!


åland en sväng

Roland kom med förslaget att dra till åland i söndags kväll, så det gjorde vi. Kom tillbaka till Köping igår kväll. Var skoj att komma iväg dit. Träffa Eppu korven m.m. Var och snokade hos Madde och Hampus också. Fin fint! =)

Nu är det tentaplugg resten av veckan. Omtenta i Ekonomistyrning på lördag. punkt.

påskägg

hihi, jag har gömt ett påskägg för roland. han letar för fullt nu =)


Fåglar vid Malmön



Igår var jag och Rolle ut till Malmön. Det var så fint väder och han ville att jag skulle komma ut ur lägenheten. Vilket jag höll med om. Så han lurade iväg mig. Till Malmön kom vi. Ett fint badställe här i Köping. Mälaren är det också. Vilket är bra. Ingen äcklig insjö. Där fanns det några fåglar. Några stora saker som vi inte vet vad är och två ankor som låg i sina bon och ruvade. Ser lite ut som Åland. Nu saknar jag Åland!

påsk, påsk, påsk



Den fina korgen med blommor i fick jag av Roland idag. Ett påskägg hade han också köpt. Busen! Jag köpte en chokladhare till honom. Jag älskar att få blommor. De är så roligt. Så fint. Myyys!

Dagens ärende: banken

Idag har jag vart till banken. Bankerna. Det är så jävla tråkigt. Det måste vara en utav jordens kallaste platser. Sterilt tyst och ljust. Varför har man inte lite gladare banker? Lite färg. Visst är det tråkigt att gå till banken och betala räkningar, ta lån eller vad man nu gör på banken, men oftast är de ju alltid något roligt de handlar om iaf. Räkningarna du betalar är kanske en elräkning, elen som du använt för att sitta vid datorn, bredbandet för att kunna läsa alla bloggar, hyran för att ha ett hem att bo i, H&M paketet för att kunna ha nya snygga kläder, lånet för att kunna köpa bilen du alltid drömt om. Se i slutändan är det ju ändå något bra.  

Sol ute sol i sinne

Jag älskar när jag vaknar av mig själv. De är så skönt. Man är helt utvilad och redo för dagen. Idag klev jag upp vid 09.30 och har redan hunnit plugga massor. Har snart läst klart dagens kapitel. Har rätt mycket plugg att ta igen nu när vi vart borta mycket. En uppgift att göra, en hemtenta och en omtenta. Omtentan blir jobbigast. Den 18 april är det som gäller så nästa vecka blir det omtenta plugg hela veckan. Jag kommer inte ihåg hur man tentapluggar.


Subway salladen är skadlig!

Min framtand har ett hack. Den är trasig. Ful. Jag måste till en tandläkare snarast och slipa bort det. Men usch vad mycket det kommer kosta. Jag är ju fattig student!

Nåja, jag kan iaf konstatera att de är farligt att äta sallad från Subway. Tugga lugnt mina vänner!

Mina nya snygga skor!!!


Köpte ett par Gladiator sandaler i Tyskland. Dessa kommer vara mina favorit skor i sommar. De är assnygga. Tänk dem till röda tånaglar, kort kjol och linne. Ge mig sommar! Endast 14,95 € på Deichman. Kääääär.

Vår i Tyskland


Teneriffa i bilder


hemma igen

den här gånge lite längre tid.. kommer uppdate! Måste plugga ikapp nu! tjo

RSS 2.0