sjung för allt vad livet är värt

förresten har jag tappat rösten

vi sjöng ganska mycket inatt tror jag, minns inte.. men minns att vi sjöng imorse.. Benny lira gitarr.. alltid lika roligt..

det är tufft att prata i telefon när man låter som en gammal 99 årig tant.. hoppas det inte ringer flera turister..

bakis

bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis bakis

full fortfarande!

Fy fasiken vad roligt jag hade igår, inatt, imorse inte idag!!!!

grymt asså!

hemma kl 11 idag på jobb till 14.. fortfarande full.. men gött.. det är det lätt värt.. känns ganska tugnt i huvudet nu..
underbart!

Eckerö Golf Lina

Det känns bra att sitta här igen. Sitta här på jobbet och bara titta. Ibland kommer det in folk som vill golfa. Jag vill också golfa. Nu är det lugnt här och alla som bokat har kommit in. Har ca 2 timmar kvar tills jag får gå hem. Så nu skall jag surfa runt i den stora världen och sen läsa Elle kanske. Ja förresten de senaste nummret av Elle är grymt bra. Alla artiklar passar mig perfekt, massa intressan läsning. 

Efter jobbet är det fotbollsmatch som gäller. Ska vara med killarna och lira lite. Tror det skulle bli A-laget mot U-laget eller mixat. Kommer bli skoj! Sista matchen för i år antagligen för min del.

Sen ikväll är det fotbollsgala som gäller. Har äntligen hittat en klänning som passade. Hittade en i mammas garderob. Vit med svarta halvmånar typ, som är tryckta på. Jätte fin. Kommer antagligen upp någon bild senare. Känner på mig att det här kommer bli jätte skoj.

Imorrn kommer jag vara bakfull och jobba.

Vi ses i dimmorna!

On the road again

Imorrn börar den långa resan hem till Åland.
Har kvällskurs först som jag måste gå på vilket gör att jag inte hinner med någon båt under torsdagen. Ska därför åka och hälsa på gummor och hennes gubbe. Alltid lika trevligt att övernatta hos dom i Stockholm. Det negativa med det är att vi träffas så sälla så vi sitter uppe hela natten och skvallrar om allt så man kommer aldrig i säng och det leder till att jag alltid missar första Eckerö Linjen bussen.

Så antaglien kommer jag till Åland på fredag kl 18.

Ska bli skoj att komma hem. Träffa lilla kissen som jag lämnade när jag flyttade hit.
På lördag är det fotbollsgala i Kärringsund med Eckerö IK. Kommer bli jätte skoj. 3 rätters middag, mingel, prisutdelningar och många skratt. Problemet är att jag inte vet vad jag skall ha på mig! Långklänning står det på inbjudan. Jag har ingen fin långklänning.

Någon som har en klänning att låna? Eller går det bra med en kort?

Lars Winnerbäck- Duagava 26/9-07

Idag släppte Lasse sin nya skiva. Den var väldigt efterlängtad. Efter att ha lyssnat på den nu några timmar är jag lite besviken. Jag saknar Hovet. Inte alls samma sak utan dem. Vissa låtar på skivan låter inte alls som Lasse. Men de kanske blir bättre efter att man lyssnat ett tag.

Hade tänkt gå på någon av hans konsterter på höst turnen, ev. till och med två. I Göteborg och Uppsala men nu blir det nog bara en. Om han inte shockar mig och gör något drastiskt.

Lasse har ju alltid vart bäst, hans gammla skivor är bäst!

Lite färg piggar upp i mörkret

image6

Västtrafik kan det där med service (ibland)

Igår var jag och T till Göteborg. T skulle kolla på ett rum och jag följde med som sällskap och guide. T har aldrig vart i Göteborg. Jag hittar dock inte heller så bra än.
Men det löste sig, vi hittade dit vi skulle. Tacka vet jag Västtrafik. Inne på bussterminalen i Göteborg finns ett litet servicekontor.

Jag: - Hej! Vi vill åka till Agnesberg.
Expediten: - Ta buss 304, den går 19.50. 
Expediten ger oss även ett "kvitto" på vad vi "beställt". Det känns nästan som man gjort en liten beställning. Det står precis allt vi behöver veta på det.
Störtskönt att man bara kan klampa in och säga vart man vill så knappar hon in det i sin dator och ger oss en lapp med resebeskrivning. Vi behöver inte göra någonting själv!
Vart jag än vill åka så har de svaret.

-Hej! Borås tack.
-Buss nr 100, kl 21.35

Väldigt behändigt tycker jag. Man slipper göra något själv. Slipper krångla med tidtabeller och buss nr.

I like!

tack :)

Här får ni som inte sett reklamen med världens coolaste Johannes Brost länken till youtube.


MTV suger kuk varning för att grova ord kan förekomma. Det är ingenting för er som inte har någon kuk humor.

Respect!

Metervis med kukar!


A spott

Jag har en speciell plats i min lägenhet där alla som kommer på besök ställer sin resväska. Jag har altid undrat varför dom sätter den just där. Är det för att de är nära beddsoffan de skall sova i och för att den passar in just på den tomma ytan? Alla har satt sin väska där. Undrar om jag också skulle göra det? Men det skulle jag nog säkert om det var någon annan som bodde här. Nu gör jag ju då inte det eftersom jag alltid packar upp den.

När jag tittar mig runt i lägenheten och ser, vrider ett varv på huvudet ungefär eftersom den är så liten. Från vänster till höger och tillbaka till vänster. Det är faktiskt den ända platsen som man skulle kunna ställa ner en väska på utan att den blir ivägen.

Jag har utnyttjat varenda en liten yta av min lägenheten. Jag har till och med en egen väskplats för de som kommer och besöker mig.


Xpert Eleven

I sommras lurade killarna där hemma med mig i Xpert Eleven. Särskilt svår övertalad är jag ju då inte måste jag påstå. Så jag hakade på. Xpert Eleven är typ ett "spel" på internet. Det handlar om fotboll. Man går med i någon liga. Kompisliga eller vad som hälst. Jag gick med i en kompis liga. La Eckerö Liga. För att få vara med där måste man ha någon form av anknytning till Eckerö. Du får sedan ett lag med spelare och blir själv coach. Sedan är det bara att köra på, träna, köpa sälja spelare m.m Ja som det funkar i verkligheten alltså.

Och det är skit roligt! Jag är fast! Det roliga är att jag är hitils ändå tjejen som är med i La Eckerö Liga och det är gött. Ibland när man vinner kan man mobba grabbarna lite extra. Just nu ligger jag nästsist i tabellen. Men vad gör det, det är ju iaf inte sist och vad kan man kräva av en nybörjare. Alla andra i min serie har vart med flera säsonger.

Snart är säsongen slut och då uppdateras spelarna efter deras form. Återstår att se om jag gjort ett bra jobb.

Fotboll

Ikväll är det dags för mig att se årets först allsvenska match. Ja jag vet att man borde gått tidigare men det har bara inte blivit av.

         V.S              

Ni kan ju gissa vem jag håller på. =)
I vanliga fall är jag ju då en Helsingborgare så. Men man måste väl anpassa sig till dagen.

jag är skit duktig!

Hela helgen har gått och hela veckan för den delen och jag har klarat mig från alla fester..
Det blir lätt så att man festar till det på både vardagar och helg så här i studentlivet och det får man tycker jag men inte varje vecka..

denna helgen har gått till plugg.. nu är den över och lite fest är på planeringen inkommande vecka...

Lördags pyssel

plugg, plugg, plugg och åter plugg.. På en lördag? hallå!!! aja men någon dag i veckan måste det ju göras..
På måndag är det dugga i Färgeri och beredning som gäller så hela helgen går åt till att plugga.. Jag hatar måndagar!

MTV suger kuk

I måndags när jag och Laura var på bio visade dom som vanligt reklam innan filmen. Den här gången fick alla i biosalen dock en stor chock. Johannes Brost dyker upp på bioduken (han som spelade Joker i Rederiet). MTV suger kuk säger han, han säger det massor av gånger i olika meningar och olika fraser. MTV SUGER KUK! Man hör ett Va? över hela biosalongen och ingen som fattar något, jag är en av dom. Varför sitter Johannes Brost och påstår att det ända dom gör på MTV är att suga kuk? Detta var alltså en reklam för MTV. Jag förstår inte budskapet med reklamen. Det ända den ger mig är hemska tankar och konstiga syner där Johannes Brost är med. Nu efter åt är Johannes Brost det ända jag kommer att tänka på så fort jag hör ordet suga eller ordet kuk. Han assosierar till de orden. Orden har blivit Johannes, Johannes har blivit orden.

Det värsta av allt är att den även visas på kanalen MTV i vanliga hemmet. Alla, verkligen ALLA kan se detta, höra detta.. Usch! ja om man har MTV då förstås.

Varför? Why???


Böcker

  Modeboken 1900-2000, Lewenhaupt Lotta

 Tankar om mode, även den av Lewenhaupt Lotta

 Modeologi en introduktion till modevetenskap, Kawamura Yuniya


  Älskade jeans Jeansens historia synad i sömmarna, Lloyd Kyi Tanya

 En handbok i stil din kompletta guide, Maroukian Francine

 Djävulen bär Prada, Weisberger Lauren

Dessa böcker fick jag från Lycknis.se
Endast 580kr för alla och ingen frakt. Det gillar vi.
Nu återstår det att se när jag skall hinna läsa dem. Har mycket skolböcker som måste läsas också.
Finns mycket inspriation och tipps att ta till sig!



Ensam igen

Idag åkte Laura hem så nu är jag ensam i lägenheten igen.. Det blir rätt trångt när man är 2 pers i en liten 1:a, men mysigt..

Under veckan har vi vart på bio, Bourne Ultimate. Den var helt okej, några scener som var lite väl överdrivna men handlingen var bra.
Vi har även shoppat en del. Var med Kristin ut till H&M Rowells och fyndade lite billigt, tog en sväng via Haléns Outlet också. Nya lakan fick följa med därifrån. Har köpt så många påslakan under senaste tiden så jag kände att det behövs nya lakan också. 
I går var det shopping inne i stan och lite små behövliga fynd, nya strumpbyxor, halsduk, bas tröjor m.m

Nu får det vara slut shoppat för ett litet tag, iaf denna månad ut.

Ikväll är det dags för kvällskurs igen. Mönsterkonstruktion. skoj skoj.


Mönsterkonstruktion

image5

Har vart till skolan en sväng och gjort klart grundkjolen till mönsterkonstruktionen. Roligt med praktiska uppgifter.Kommer nog bli en rolig kurs.
Måste dock tillbaka till THS i eftermiddag för en föreläsning i Logistik. Föreläsaren är så tråkig så hela ämnet blir lite tråkigt. Det är synd att när man ser framemot en kurs och tycker det ska bli jätte roligt så sumpar läraren hela grejjen genom att vara skit tråkig som person, men han kan väl inte göra nått åt den saken, det är ju bara sånn han är.


Ikväll kommer Laura hit. Trevligt med besök. Bio är inplanerat för ikväll. Var länge sen jag var på bio nu.

Beställning

image4



Beställde denna skinnjacka från H&M för ett tag sedan och väntar på leveransen som dock kommer först i oktober. Köpte den tidigare i butik i stl 36 men kände att den var för liten så jag lämnade tillbaka den och det fanns såklart ingen stl 38 kvar i någon butik utan endast på nätet.

Den är jätte fin! Väntar otåligt.. vill ha den nu nu nu nu.....

Bara 2 dagar kvar till säsongstart av Desperate Housewives

Bara 2 dagar kvar till säsongstart av Desperate Housewives

Fick ett råd av min vänn M om vad man inte skall göra

Du får!!.......................................................

ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG,


ALDRIG!!!!!!!!!!!!!!

image2

....prutta i en våtdräkt

Korridorsfest!

Planerna för igår var att se på golfen och plugga.
Textilmiljöhandboken och jag en lördag kväll.
I kursen färg och beredning samt reklamationshantering som vi läser just nu ingår ett miljötest på nätet. Jag klarade testet efter 2½ timme, det tog ju aldrig slut! Kan inte förstå varför det alltid ska vara massa små frågor i stället för några större och några mindre. Varför är det så?


Med förkylingen och halsont bestämmde jag mig för att detta måste firas, jag klarade ju det med 88% så det känns bra.

Mina nya svarta boots och jag åkte upp till Gustav för att träffa tjejerna och gå ner till 59:an på korridorsfest. Jätte mycket folk var det.. shit.. vi kände inte så många där men nya bekantskapar träffade vi..

Jag bestämde mig dock för att inte följa med ut så när det var dags för de andra att gå till Trägårn vart det Falafelkiosken och en Chawarma.... tack för tippset Cam den var jätte god!

Idag blir det myspys på soffan och golf på tv.. sista dagen av Solheim Cup. Hejja hejja Europa!!

Jag älskar skor!

Idag har jag vart till Knalleland och kikat en sväng.
Hittade 4par skor som var jätte fina!

image1


-Svarta boots från Skopunkten
-Gråa pumps från Skopunkten
-Röda ankel boots från Skopunkten
-Mitt paket med de Svart/vita Puma skorna från Ellos.se passade jag på att hämta ut samtidigt och de passade perfekt. Var lite orolig över att de skulle vara för små, oftast är skor som jag beställer alltid för små men inte den här gången!

I Ellos.se paketet fanns även en svart kort jeans kjol och ett vitt påslakansett med svarta blommor på.
På Myrorna hittade jag en fin klänning som kommer att passa perfekt med de grå pumpsen.
(kommer kanske bild senare på kjolen och klänningen)

I'Kill Her

Min dator har för lite minne och är alldeles för långsam. Skulle den kunna vara lite snabbare kunde jag ladda ner musik själv.

Under de senaste veckorna har jag hittat massor av ny musik. Riktigt sköna band! Vissa av dom är dock så oetablerade att de inte har släppt någon skiva och är väldigt svåra att hitta.

Det är charmigt.

Scott Metthews- Elusive
Soko- I'Kill Her
Stars
The National


Jag måste hem till mamma och tanka!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0