Imorgon är det fest!!

Det ska bli grymt kul imorgon. Längtar!! Det nya året är nu välkommet.

Have fun!!

GOD JUL!


Trött jul

Jag längtar till nyår och nästa år. Det nya året har aldrig vart så efterlängtat som nu. Kan december ta slut nu??????

Granjakten


Vinterpromenad i Arboga


Det brinner i spisen

Vår första brasa ♥


Mys lördag

Nu har vi precis käkat middag och nu är det mys som gäller. Har tänt i öppnaspisen för första gången och det är lite småkallt här inne, men inte länge till. Är ca -16 grader ute. Det är jätte fint ute. Kallt, knarrigt och vitt. Det är så mycket snö så det är riktigt vackert ute. Träden är vita och alla stolpar och hus frostiga. Myyys!!

Hade kunnat ladda upp bilder om jag orkat vart kreativ och ta dem. Men känner att det får vara. Jag är inte så fotografisk av mig. :)

Planerna för kvällen är att käka den helt underbara chokladfudge tårtan jag lagat, popcorn och kolla på Robinsson. Imorgon är det tidigt jobb som gäller. Jag rockade förresten idag på jobbet. Sålde som fan på de 4 timmar jag var där. Skit nice! Provitionen, ja tack! Hoppas de går lika bra imorgon.

Tjao!

Duktiga flickor

Idag är min sista ledig dag den här veckan. I helgen väntar jobb och långa dagar. Sen är jag ledig på måndag igen. Bara måndag, sen jobb hela jul veckan.

Så idag har jag passat på att göra alla måsten. Har vart till Lidl och handlat, biblioteket, posten, banken och djurbutiken för att köpa koppel. Bacci har börjat gilla snön nu och hon skuttar runt för fullt när vi är ute. Hon ser lite ut som en kanin. :) Hon har också vart ensam hemma idag och det har gått jätte bra. Först 30 min och sen 1h. Hon har lärt sig och det verkar lovande. Jag har också sytt på gardinerna och ska sy lite till, så snart kanske de är klara.

Snart ska jag laga mat, handlade kräftstjärtar idag så ska ta och laga Pasta med dem. Recept från recepten.se Bara Roland kommer hem från plugget. Ska pussla ihop vårt pepparkakshus ikväll också. Borde städa men det får bli någon annan dag.

Sista delen av Nationella provet

Ska iväg till skolan idag igen. Hann bara med en del igår. Reading. Ska idag göra Speaking, Listening och Writing. Kommer bli mustit men jag ska fan klara det i alla fall. Sen är jag nästan klar med kursen. Det jag har kvar kan vänta till, ja när jag vill, men efter jul i alla fall.

Nu saka jag busa med Bacci så hon kan vara ensam en stund tills Roland kommer hem.




Biljett till Sonisphere inhandlad

Ikväll har jag köpt biljett till Sonisphere Stockholm. Fett nice! Ska bli gymt kul. Köp ni andra också!!


15 december 2009

Om en månad fyller jag år. Jag fyller alltså 24! 24!!!! Jag vill inte bli 24. Jag vet ju inte vad jag vill göra i mitt liv. Jag bara lever det som det är. Jag har inget drömjobb. Ingen drömfantasi. Det jag vet är att jag vill resa. Men det är inte så aktuellt just nu. Jag har i alla fall hittat min drömkarl. Men jag vill leva MITT liv med honom också. Just nu vet jag inte vad mitt liv är. Hjälp mig hitta meningen med mitt liv. Jag vill åstadkomma någonting. Men vad?

Snart ska jag iväg och göra nationellt prov i Engelska B. Förhoppningsvis klarar jag gymnasiekursen. GYMNASIEKURSEN!!!!

Rabiesspruta och pass

Idag har Bacci vart till veterinären. Hon har fått sin första rabiesspruta och ett pass. Men det dröjer innan vi kan åka till Åland med henne. Hon ska ta sin andra spruta om en månad och sen ska det gå 120 dagar och vi ska på kontroll. Om allt är ok då så får hon åka till Åland då.
För övrigt är hon jävligt rädd för att vara ute. Hon vill knappt gå bort från gården och kommer man väl iväg en bit så springer hon i fullfart hem när vi svängt om.

Men annars är hon toksnäll och söt! =)

Jobb intervju

Tjena!!

Idag har jag vart ledig från Expert. Så jag har vart till Örebro och Media Markt på min andra arbetsintervju. Det gick bra. Det kändes som att jag överraskade och förvånade dem som intervjuade mig emellanåt. Det kommer dock att dröja länge innan jag får veta svaret. Jobbet jag har sökt är nämligen till en butik som kommer öppna först i vår, sen vår fick jag veta idag. Men jag hoppas på detta jobb, för det skulle vara skoj.

Elektronikbranchen är rätt rolig, mest för att den är så svår tror jag. :) Men jag har ju alltid vart lite pryltokig också. Jag trivs på Expert, där jag är idag. Det är skoj. Men eftersom jag är julextra så kanske jag inte får nå mera timmar efter januari. Det återstår att se. Man vet aldrig vad som händer.

Första koppelpromenaden

Idag skulle jag iväg och köpa frimärken. Då passade jag på att ta med Bacci ut och då i koppel. Det var första gången jag gick en promenad med henne. Om det gick bra? Jo. Om det var populärt? Nja! Bacci var rädd för allt ljud och bilarna så hon gick i mina fötter hela tiden typ. Men över lag gick det bra. Nästa gång är det nog inte några problem. Vi har också tränat på att vara ensam hemma. Det gick bättre än igår men hon gnäller fortfarande länge. Det värsta är nog att vi inte har något belöningsgodis hemma. Det vi köpte tycker hon inte alls om. Imorgon får jag ta och köpa nått godare godis åt henne.

Ikväll ska Klas komma på besök. Han är den första som kommer och hälsar på sen vi fick hem Bacci. Men det kommer nog också gå bra.

Busfrö



Lilla Bacci. Just nu ligger hon här brevid mig i soffan och sover. Det gillar hon! Hon kissar ute nu och är nästan helt rumsren. Bara vi ser till att ta ut henne när hon visar så blir det ingen olycka. Det svåra är att lämna henne ensam. Hon gnäller hela tiden då. Idag har jag tvättat så hon har vart själv korta stunder när jag är nere i tvättstugan men det gillar hon inte. Hon gnäller och piper då. Men det är väl nått vi måste avvänja henne med. Hon måste lära sig att vara själv en stund.

Lussebullar

Igår när jag kom hem från jobb så bakade jag Lussebullar. Det är så himla gott.
Det konstiga är att det blir alltid färre än vad de står. Och av någon anledning är de alltid så stora.. upps! Men vi har ju några nu iaf =)

Det kommer kännas konstigt att fira jul i Arboga. Ingen julmat :( De kommer inte jag orka laga. På lördag har vi julbord med jobbet. Så jag kanske får i mig lite julmat i år iaf.

Bacardi busen



Nu ligger både Bacardi och Roland på soffan och tuttar. De är tufft att ha hund. Själv har jag jobbat idag och ska nu baka Lussebullar. Imorgon är jag ledig. Då är det tvätta som gäller.

För övrigt är jobbet skoj, har skit roliga arbetskamrater. Tiden går fort när man jobbar med dem. På tisdag ska jag och två till på kurs för nyanställda. Det ska bli spännande!

trött

tröttare, tröttast :(

måste gott i mig chips och kramas lite nu när jag är hemma =)

RSS 2.0