Ett av mina första inlägg kommer här: (har nu bloggat i över 2 år)

sjung för allt vad livet är värt

förresten har jag tappat rösten

vi sjöng ganska mycket inatt tror jag, minns inte.. men minns att vi sjöng imorse.. Benny lira gitarr.. alltid lika roligt..

det är tufft att prata i telefon när man låter som en gammal 99 årig tant.. hoppas det inte ringer flera turister..
2007-09-30 @ 14:41:27


Jag kommer ihåg det här än idag. Vi hade skit roligt den kvällen som blev natten och morgonen. Vi var på 3 efterfester. Då var jag ung. Då orka jag. De gör jag inte idag.

Inflyttningsfest och Halloweenfest

På lördag smäller det. Det är då man ska vara hemma hos oss. Missar du det så missar du något stort! De kommer bli skit skoj. Madde & Hampus kommer. De ska bli skoj och festa med Madde lite. Sen så kommer det 5 pers från Sthlm. Yeyh! Hahne kommer hem, de gillar nog alla andra och så kommer alla vara utklädda. Det hoppas jag iaf! Det blir roligare om alla är det!

Sen blir det utgång på Stadskällaren där Dregen är gäst DJ. Det kan ju också bara vara bra! Jag får testa på Arbogas uteliv för första gången. Bu eller Bä? Det vet vi på söndag.

Idag ska jag baka. Blir nog två olika sorters muffin. Tjo!

Stolen är klar!

Den blev fin, kommer bild imorgon.

God natt världen

Kompensation ja tack!

Det var möjligt. Telia lovade det och det tar ytterligare 7-8 dagar innan vi får nät.

Varför vi inte brytit med dem och tagit någon annan leverantör är för att då måste vi vänta 3-4 veckor igen. De nyas levernastid. Och det känns jävligt jobbigt. Telia ska nog kunna fixa det här snabbare.

Och ja kompensation skulle vi få. Det är tur för dem!

Mobil blogg

Mitt första inlägg från mobilen. Inte så svårt! Träningen var okej, inte världens roligaste pass men det är skönt att röra på sig. Igår var jag till Eskilstuna på info möte hos Proffice. Jag passade också på att shoppa lite. Var lite nere så mitt humör behövde det. 2 par tights, en lång armad tröja och en t-shirt. :)

Fuck Off and Die TELIA!!!

Eh, inget nät än Nej! Ringde dem igår, deras experter skulle ringa mig idag. Tror ni de ringde? Nej! Jag ringde dem igen. Frågade varför deras experter inte ringt? Vilka experter sa han? Eh... Hon som jag prata med igår, hitta alltså bara på nått. Nå de ska ringa mig imorgon igen, de sku måsta kolla på nått sa han idag. Imorgon är deras sista dag sen ska de få veta att de lever.

Den 22 sep beställde vi bredbandet. De är läääänge sen nu!!
Telia har lite tur nu att Halebop bjuder sina kunder på gratis mobilsurf den här veckan. Så vi kan alltså surfa via min mobil den här veckan nu.

Ikväll ska jag iväg på Core =)

Arbetslös på riktigt

Är jag nu! Idag är sista dagen på mitt jobb. Nu stänger vi fast shopen. De ska bli så skönt! Nästa säsong är det någon annan som tar över. Jag vill inte tillbaka hit. Jag vill gå vidare. (Fan, det betyder att jag måste betala för att spela golf, kanske jag kan jobba extra?)

Nåja men på måndag är det jag som går till arbetsförmedlingen och skriver in mig. Den här gången ska jag utnyttja dem bättre än jag gjorde när vi bodde i Köping.

Bara för att...

Jag och Mia, glada i bus!


Försäkringar

Folksam, Länsförsäkringar, If, Trygghansa med mera. Vad ska vi välja?
Jag och Roland ska skaffa en hemförsäkring. En studentförsäkring. De finns 100 olika bolag typ, vilket ska vi välja?
Vilket har ni?
Priset varierar också men inte så jätte mycket, en studenthemförsäkring är inte dyr så därför ska vi ha en sådan och sen så måste vi det för att få elda i öppnaspisen. (Som nu för övrigt är redo, sotaren har vart och godkänt den) Men vilken ska vi välja?

Telia suger pung

Redan innan vi fått vart abonemang är jag trött på dem. Det har som sagt inte kommit än. Den 22 september bestälde jag det. Igår var det en månad sen!! Jag ringde dem förra fredagen, de skulle ta MAX 1 vecka till sa dem. Hoppas för deras skull att de ligger en lapp i vårt brevinkast om att ett paket på posten har kommit idag. Kanske de är tur för dem att vi är på Åland nu och inte kan kolla. Men ligger de inte där när vi kommer hem på söndag. Då ska jag ringa dem på måndag och de ska få höra.

Sista jobb passet för i år

I helgen ska jag jobba fre-sön. kl 10-15. Så det är inte så långa dagar. Kanske jag hinner göra nått annat på Åland den här gången då. Klippa mig bland annat. Kommer hem på torsdag med sista båten. Vet ej ännu om Roland kommer med. Han har inte bestämt sig.

För övrig vart det ingen skola idag. Kom dit men det var inställt så jag fick åka hem igen. Har istället gjort klar stolen jag håller på och renoverar. Eller den är nästan klar, har sitt dynan kvar nu. Måste köpa nått fint tyg bara. Blir fin fint!

Jobb sökare igår.

Idag ska jag iväg till skolan. Sen måla en stol och ikväll på Core. Fullt upp!

Har fortfarande inget Internet hemma

Love the music

Green Day var skit bra!!! Bästa konserten jag sett i Globen. Härlig show, bra sång och mycket spex. Det var många ur publiken som fick komma upp på scen. Inte vi då. :(

Vi har fortfarande inget nät i lght. Men Roland har fixat så jag också kan surfa nu när vi är hos hans pappa.
Skit Telia! De tar tid på sig och kan inte meddela hur läget är.

Jag håller på och renoverar en stol som vi hitta på loftet hos Rolands pappa. Är nu klar slipat, sen ska den målas vit och ny sittdyna ska på. De är en gammal antik trästol med fina mönster i. När den är klar ska vi ha den i sovrummet vid mitt symaskinsbord. Det finns en till stol så kanske vi renoverar upp den med om vi har tid och ork.

Vacker frost

Middagen igår var lyckad. Maten var jätte god. Vi fick en jätte god skaldjurssoppa till förrätt och jag åt aborre med kräftsås till varmrätt. Måste passa på att äta fisk ute när Roland där hemma inte är så förtjust i det.
En del alkohol intogs. Vissa värre än andra. Jag var rätt lugn.

Sen efter middagen blev det kaffe och avec samt prisutdelnig. (nej jag fick inget pris)(jag var inte med i någon tävling) Efter ett tag så försvann det en efter en från festen (för fulla) så jag och moster drog till Arken. haha. Ja, jag gjorde Arken med min fulla moster. haha. Det var roligt!

Idag är jag lite trött dock, då vi kom hem typ 3 inatt. Sov inte alls nå bra. Så nu längtar jag efter att få hoppa på Eckerö Linjen och åka till Stockholm. Det betyder 4 timmar sömn. Mmmmm, ska bli skönt. Jag har hittat min egen favorit sovplats på båten. Dock ser alla mig där. Nåja, de som pendlar vet att de där är min plats nu.

Green Day i Globen ikväll! Fett nice! Måste peppa. 3 timmar med underbar live musik. Green Day är ett jävligt bra live band tycker jag!

(eh, rubriken har visst inget med texten att göra) Men det var -4 grader ute inatt och det är jätte fint ute nu när frosten ligger kvar. (de var de jag skulle skriva från början tror jag)

God morgon lördag!

Sitter på jobbet och har precis släppt iväg alla medlemmar på flaggtävlingen. Årets roligaste tävling. Jag missar den såklart eftersom jag jobbar. Eller ja, jag hade säkert kunnat vart med om jag verkligen velat. Men jag kände att jag behöver jobba och tjäna pengar istället. Jag ska vara med på middagen ikväll iaf. Det brukar också alltid vara lika roligt. Sen får vi se vad som händer ikväll efter middagen. Jag ska jobba imorgon kl 10-13 och sen dra med båten så allt för mycket fest kan det inte bli.

Solen skiner och det är jätte fint väder idag. Lite kallt men fint! Perfekt golfväder på hösten. Lycka till alla!

Minns ni henne?



1997 var detta en av mina favorit låtar. Nu har Anouk släppt ett nytt album efter ett antal år utanför rampljuset. Detta album måste lyssnas på. Helt okej är det!
Här är en av hennes nya låtar:


Green Day i Globen på söndag

Nu är det snart dags. Radio x3m spelar Green Day nu. Lite förpepp, härligt. Snart är det dags! En 3 timmar lång konsert. Det kommer bli skitskoj! Är det söndag snart?

I´m loving it!

Ish libe es.

Jag var på fotbollsträning igår. Årets sista för min del. Tusan vad roligt det var. Det gick rätt bra för mig faktiskt. Var mega trött ibland men sen fick jag nått ryck och sprang lite mer. Nu får de vänta tills nästa år. Nu blev jag sugen på att dra igång nästa korp säsong. IFFK F-86 ska vi inte sätta ihop vårt lag? IFFK P-85 lyckades ju i år, vi kan väl inte va sämre?

I tisdags var jag på core också. Det var skönt. De är så där lagom jobbigt. Inte sådär jobbigt så jag blir helt slut utan mer så att jag känner att jag gör nått men inte dör. Igår på fotbollen trode jag en sväng att jag skulle dö. Min kondition är helt totalt körd i botten. Eller jag tror inte det egetligen, jag blir bara lite uttråkad och inte finner motivation till att springa mer när jag blir trött. Så då slutar jag istället, jag skulle alltså orka om jag vill, typ. Rätt stark i kroppen är jag med tanke på att jag klarar hela core passet bra. Hoppas min rygg blir starkare och friskare av det också.

Måste komma igång med spinningen också, där får jag kondition. För spinning, de är fan det jobbigaste som finns. Där har jag också motivationen till att fortsätta fast jag blir trött. Där kan jag bli så trött så jag ramlar av cykeln, vilket inte är så bra. Men roligt är de!

Jobb nr 31

Jag har sökt ett jobba jag verkligen vill ha nu. Jag är absolut kvalifiserad för det. Jag har rätt utbildning och erfarenhet.

Ansökningstiden har inte gått ut än så nu kommer de bli en lång väntan. Hoppas de hör av sig snart!

Jag vill, jag vill, jag vill ha de här jobbet!

Vad kan man nu göra för att få det här jobbet?

In till storstan och sen ut på "landet"

Snart ska vi dra iväg till båten. Skall åka hem. Men först ett stopp i Stockholm och fest. Vi tänkte värma upp lite på båten bland alla 1000 pansionärer som kommer vara på kryssning. Ja de är säkert minst 1000st, det är lördag, mitt på dagen och efter löning.

Vi har som sagt inget internet i Arboga än så nu kommer det vara dött några dagar. På torsdag ska jag jobba igen så vi hörs då eller kanske på onsdag.

Arbetssökande tjej

Jag har nu sökt 30 jobb i sommar/höst. 30 jobb!! Jag har vart på två intervjuer. De är typ all respons jag fått.
De är många jag inte fått svar på än. Jag har sökt nästan alla jobb som finns. Alltså även sådana jag inte har utbildning eller erfarenhet i. Nått måste jag ju kunna få.

Eller?

Fler finns det att söka.

Lördags fest på gång

På lördag, alltså imorgon, ska jag och Roland dra till Stockholm på fest. Till Marre och Viktor. De kommer bli grymmt. De är roliga och jag tror absolut de är bra på att ordna fest. Så vi tar 13.30 båten till Sverige. Hinner vi med lite shopping innan kanske? Jag fick lön idag. Nej, nej. Ingen shopping. Måste spara pengarna till en .... eller till hyra kanske.

Mia du kommer väl också dit???? Jag förväntar mig det. ;)

Beach 2010

Var och tränade i tisdags i Arboga. På Core med Friskis & Svettis. Jag trode det skulle vara jag och 20 andra tanter men det var en hel del unga där också. Det var överraskande. Roligt roligt! Så nu ska jag börja med de. Ska försöka gå på några andra pass i veckorna också, onsdagar spinning/styrka och söndagar spinnig. Spinnig är så jävla jobbigt. Jag blir helt slut av det varje gång eftersom jag alltid kör på för fult. De är så skönt med det när man kan anpassa sig till det man själv klarar.

Billigt är det också. 500kr för en termin! yey!

IKEA shopping i Västerås

Spegelskåp till badrummet


Underskåp att ha under handfatet

Och ett nytt lite finare skrivbord att ha i vardagsrummet som Rolands databord. Mindre och snyggare än de förra vi hade. De gammla ska få fungera som symaskinsbord åt mig i sovrummet.


Seeeeg Telia

Hejpa!
Vi har inget internet i lägenheten än. Därför är det lite dålig uppdate. Men jag ska passa på nu när vi är på Åland.
Kom idag kl 18. Ska jobba imorgon och sen spela golf är planen. Kvällen vet jag inte. Men förhoppningsvis lugnt då vi ska till Stockholm på fest på lördag. Ska hälsa på Marre och Viktor. Ska bli skoj! Får träffa Mia också. Alltid lika roligt. De är så rara de där töserna.

RSS 2.0