tom i bollen

Inköps och logistik tentan är över... ÄNTLIGEN!! tror dock inte att jag klarade den så det blir väl omtenta i december..

Imorrn är det dags för Färgeri och beredning samt reklamationshanterings tentan.. kommer gå åt skogen.. jä*la kemikalier och maskiner..

Sen ska jag åka till Uppsala.. =) Det ska bli så skönt och roligt.. Äntligen får man slappna av..

Inaktiviteten här på bloggen har blivit på grund av tentorna och kommer stå sig över helgen.

I be back on monday.

Jag är värdelös!

Har sån jäkla tenta ångest. Har pluggat i flera dagar men inget fastnar. Kan inte ett piss. Vet inte vad jag ska göra? Det hjälper inte att läsa och skriva. Jag lär mig inget!

Varför ska jag ha så svårt för att lära mig saker? Det är orättvist. Jag vill ju lära mig. Har vart på alla föreläsningar i kursen och verkligen försökt men vad spelar det för roll när inget fastnar i huvudet. Finns massor av folk i klassen som skiter i alla föreläsningar, ja eftersom det har så lätt för att lära sig nytt så kan de göra det. Så jag förstår att de inte kommer.

Jag gillar att plugga. Jag är en pluggmänniska. Har alltid gillat studentlivet. Men snart ger jag upp. Det är inge roligt att veta att man aldrig kommer lära sig så mycket som man måste.

Jag har dyslexi men det ska inte ha med saken att göra eftersom jag har viljan men saknar kunskapen att lära.

Skidresa

Vinterns skidresa är inbokad och i vinter går den till Björnrike/Vemdalen.

v.6 är det som gäller. Ett helt gäng hemifrån åker upp och skall leva farligt i en hel vecka. Lär bli mycket fest och mycket åkning.

En hel vecka med min snowboard! Fy fan va gött!
Har aldrig vart i Björnrike så hoppas det är bra. Många svarta och röda backar tack!

Laura, det skulle vara skit skoj om du kommer med. Vi skulle trivas som fisken i vattnet. Kon på ängen. (Kuken i musen). Ja du förstår nog vad jag menar. Lyckas man ha skoj en helg i lilla Romme/Borlänge så vad lär inte en hel vecka i Björnrike vara?

image13            image14

image15

Timo, jag hör din bön.

Rockborgen är perfekt för spelningar. Litet och mysigt. Det blir så himla skön stämning där inne. Det känns som att man står på scenen själv. Man blir en del av hela spelningen.

5 snyggingar i ett och samma band. Vi finnländare kan det där med att bilda band.

Underbart, helt klart bäst!

Så jävla vackert.


Timo Räisänen



Mannen är i Borås och jag skall äntligen få se han. Vad hände på Hultsfred?
Ikväll på Rockborgen är det som gäller!

Nä det är inte bra!

Bloggen vart inge bra, jag är inte nöjd med det nya utseende. Varför ska det vara så krångligt att göra om den?

Jag har inte tid.

Jäkla skit!

Natt plugg

Vaknade inatt vid 5. Snarare morgon kanske. Pigg och sönder stressad. Det ända jag kunna tänka på när jag skulle somna om var våra kommande två tentor. Det gick inte att somna om asså. Jag kunna inte. Så jag var tvungen att läsa lite logistik för att kunna sova igen och det funkade. Hann läsa 2 sidor innan jag somnade om.

Hoppas jag kan sova inatt.

Just nu snurrar både logistik och färg och beredning i mitt huvud. Kommer drömma att Schenker trycker röda elefanter på sina lastbilar fulla med ullpuffar.

Det brinner bland kändisarna

Södra Californien brinner och kändisarna flyr. Kan dom inte få lite eld i rumpan. Bokstavligt talat. Kändisarna alltså, cicvilbefolkningen skall så klart klara sig oskadda.

Nytt utseende

Jäkligt svårt och mycket pill krävs för att få det snyggt..
Jag är fortfarande inte nöjd men det får se ut så här så länge..

Wiiiiiiihuu

Kimi vann nu kan jag andas igen.

Grattis till F1 titeln.. =)

nervöst nervöst nervöst

Klarar inte av att kika på Formel 1:en. Det är så spännande! Hejja Kimi...

Jag kryper ur skinnet... Är det slut snart??????

Tee's

ZoomaZoomaZooma
Hittade dessa fina tee's på ellos. 99kr respektive 129kr styck. Billigt och bra! Är i bomull och lite längre modell.


Laakso



Ikväll på Trägårn.. Be ther.. Kommer bli riktigt skoj!

Spindel

Det satt en kille på bussen ikväll som hade luvan på sig och på hans luva satt det en röd spindel. Riktigt äckligt farlig såg den ut. Röd med långa spinkiga ben och liten kropp.
Först trodde jag det bara var smuts men sen börja den springa runt på hans huvud. Alldeles yr i bollen var spindeln när den sprang runt på killens luva.
Bara jag slipper gå förbi han när jag ska av tänkte jag.
Shit han kliver av på samma ställe som mig.

Okej jag springer tänker jag, han springer efter mig. Jag är inte rädd för honom men livrädd för spindeln så jag skyndar mig ännu mera och han försvinner bakom mig med spindeln på luvan.

Stammis eller bara allmänt igen känd?

Okej, jag är stammis på Tullens närbutik. Men det är bara för att jag älskar att shoppa via nätet och få paket. Jag har alltid tyckt om att få paket. Det roligast på julen är fortfarande paketen och detsamma gäller på födelsedagar. Där är väl tåtan och kakorna en viktig del också iof.

Det är roligt att ge paket också. Att se glädjen hos mottagaren värmer.


♥ Mer paket och presenter åt folket ♥

Snabbmats resturang

Efter spinningen ikväll gick jag via Mc Donald´s eftersom jag inte hade hunnit äta något innan passet och kände att jag inte orkade laga mat när jag kom. Eftersom det var typ 3 min till bussen skulle gå när jag kom dit hoppades jag på lite folk och att det skulle gå fort att få sin mat, vilket inte kan vara för krävande på ett ställe som påstår att de är en snabbmats resturang. Lite folk var det. Väl i kön så hör jag hur alla beställe men inte fick någon mat, de måste vänta allt från 1-4 min säger personalen till de framför mig i kön. Jag villa då ha en enkel chees burgare för 10kr. Kommer fram till kassan och beställer, nä då ska jag få vänta på en liten scheten hamburgare. Jag ser att dom har helt vanliga klara så jag beställer en sådan ist för 10kr. Har inte ätit en helt vanlig innan, äter alltid chees så jag tänkte att jag kan väl prova då. Och ja vad är det på den?? Ingenting! Endast ketchup, det är alltså bara bröd och kött!! Vad fan, tänker jag och äter upp den. Tur att den bara kostade 10kr. Stressad och med saknaden av osten springer jag till bussen OCH missar den!!!

Allt för en liten burgare på en snabbmatsresturang som inte kan hålla det dom lovar.


Back in Borran

Är tillbaka i Borås igen efter en helg på Åland.

I helgen har jag hunnit med att jobba en sista gång. Nu är det stängt i shoppen. Har vart ut och golfat fredag, lördag och söndag. Tävlingen i lördags gick helt okej, kom inte sist men vann inte så jag tror det var någonstanns i mitten jag hamnade. Roligt var det iaf. Efter den vart det middag på Russels och sedan Arken. Var jätte mycket folk på Arken faktiskt, var riktigt roligt att se våran "finlands färja" igen, var länge sen sist.

Ja usch ja, vi spelade ju Bingo Lotto i lördags också, haha shit. Var lite sugen på att vara pensioner i höst mörkret och bakfull. För bakfull var jag. Vart galen efterfest igen till kl 8 på morgonen.

Känns skönt att vara i Borås igen men väldigt stressande. Har galet mycket i skolan just nu.

Iskallt och storm

Ibland har dom helt rätt på SMHI. Det är dock oftast när det är piss väder de lovat. Lovar de sol och värme så kommer det regn men lovar de regn så kommer de regn. Lite snö kanske.

Vart är mitt golf väder?
Var ut 9-hål i stormen faktiskt och måste slå ett slag för att det inte finns dåligt väder egentligen, bara dåliga kläder. Det var faktiskt skönt att vara ute i blåsten och kylan. Alldeles uppigande. Men man måste ha rätt mängd kläder på sig och det hade jag!

Nu sitter jag dock på jobb och fryser. De är för snåla för att sätta på värmen här.


Golf weekend på Åland

Hemma på kobben igen då. Denna gång för att vara med i en golf tävling på lördag och avslutnings middag. Får även jobba fredag och lördag. Lite extra pengar behövs alltid.

Har tänkt att det ska bli mycket golf i helgen och lite fylla.. haha ja vi får väl se hur det går.


Självmord

Ikväll efter middagen kom vi in på en diskusion om självmord.
Självmord för mig är något jävligt egoistiskt. Man måste vara jävligt självisk om man begår självmord. Kan det vara en orsak till varför det heter självmord? Man kan helt enkelt inte tänka på någon annan, familjen, kompisarna, ens egna barn om man har några eller alla andra runt om kring en.
Det kräva också väldigt mycket mod för att klara av att utföra detta. Har man mod till att begå självmord tycker jag man har mod till att leva sitt liv som det är och våga/försöka förbättra situationen man lever i. Åtminstone söka hjälp. Det kan inte vara svårare/tuffare att söka hjälp än att ta livet av sig. Okej om man är sjuk, psykisktsjuk då kanske man inte förstår situationen och vad man gör men alla andra som tänker tanken på att ta sitt liv förstår jag inte. Finns många idag som har tagit sitt liv, bara för att det gått dåligt på jobbet, svikit någon, man tycker man är ful, har inga kompisar, man är fattig, luktar illa. Orsakerna är många MEN helt felaktiga. Det finns inte de rätta orsakerna och kommer aldrig att finnas.

Förr eller senare dör man. Gör det bästa du kan fram till den dagen och lev så länge du kan. Påskynda inte döden den kommer automatiskt någongång i framtiden. Skapa inte döden!

Bjuden på middag

Ikväll är det middag uppe på Gustav. Ska precis åka iväg. Trevligt med middagssällskap,så tråkigt att laga mat till sig själv och äta själv hela tiden.

Imorrn är det hem som gäller. Den långa roliga resan till Åland. Jippie!

När ska jag få sova?

Är så himla trött. Vet inte vad det är frågan om. Kanske för att jag inte vart och tränat idag men man måste ju faktiskt hålla upp med träningen någon dag. Imorrn får det allt bli ett spinning pass igen. Det tråkiga är att när jag kollar i kalendern så är den fullsmockad med saker som måste göras. Vilket betyder att jag aldrig kommer få sova så länge som jag behöver. Inte på hela den här månaden iaf.

suck

Tomatsoppa

Världens enklaste maträtt måste vara tomatsoppa. Jätte gott. Det här brukar jag ha i:

1 burk krossade tomater
färska champinjoner
potatis
lök
vitlök
grönsaks buljong
olja och vatten

blir alltid bäst med det man hittar hemma i skåpet!

Uppdate: Glömde bort att jag brukar ha i gröna linser

nybakade brödet vart jätte gott... mumms!

Nybakat bröd och soppa!

Nu håller jag på och bakar bröd. Men det tar ju så lång tid med all jäsning.
Lagade soppa till middag och vart jätte mycket över så jag får nog ta och värma lite till det nybakade brödet sen. Vad gott det ska bli!

Har precis vart och tränat så det är väl bra att äta lite också.


Behov

image9

Har vart ut på lite shopping idag. Köpte lite små behövliga saker som strumpbyxor, sjal, trosor, mössa och ett par knä strumpor. Var även till Willys och Ö&B och stor handlade. Vart ingen bild på matvarorna eftersom de snabbt ville in i kylen/frysen. Det skulle nog inte vara så intressant att se heller.

Nu blir det lite mat och sen iväg på ett spinning pass.

Sälja sälja..

Ja eftersom jag har blivit beroende av Tradera igen skall jag nu prova sälja ist.

Visste inte riktigt vad jag skulle lägg upp men hittade tillslut ett par skor, en väska och en topp som jag inte använder mera eller aldrig ens har använt. Lika bra att sälja bort!

Har säkert 1000 saker hemma hos mamma som jag skulle kunna sälja.

Jag köpte den!

150kr vart det för den röda jackan.

hm, vet inte om jag är nöjd.

Ångrar mig nog lite.

Får väl se hur den ser ut när jag får hem den.

attans beroende framkallande asså!

Spinning

Nu ska jag iväg till Friskis och köpa spinning kort och börja träna igen.
Har sagt i flera veckor nu att jag måste, men har inte haft tid. Jag har faktiskt inte haft tid att träna. Shit asså! Men nu ska jag ta mig tid! Måste röra på mig!

Så nu ser jag fram emot en höst med mycket spinning!

Ska jag eller ska jag inte?

image8

Tycker den här vinterjackan från Diesel är jätte fin om inte annat as cool.
Passar jag i rött?
Kan inte bestämma mig om jag ska klicka hem denna. Ligger just nu på en billig peng.
Varför jag tvekar mest är för att den är i nylon och polyester fyllning.
Har till ikväll på mig att bestämma mig.

Tradera fynd!




Klickade hem den här fina jackan från TopShop på tradera för 110 spänn. Vilket fynd va? Den är ju hur läcker som hälst. Efter ha botat mitt tradera shoppande hamnade jag där igen. Farligt beroende framkallande asså.

Utmaning- frågor om mig

Första bästa kompis: Det var nog Elin men idag ser det annorlunda ut

Första bil: har aldrig haft en riktigt egen bil men har delat en golf med mina bröder

Första Kärlek: Det var nog i lågstadiet typ Glenn eller Eddie

Första husdjur: Katt tror jag

Första semester: Språkresan till Torquie i England

Första jobb: Eckerö Linjens kontoret

Första köpta skiva: Någon Mister Music säkert

Första riktiga kärlek: Riktig kärlek? Har nog aldrig upplevt någon riktig kärlek som varit besvarad. Elle jo Dan då. Niklas var en katastrof iaf.

Första piercing:
Öronen

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: Lapin

Senaste bilfärd: Till Ellos huvudkontor på studiebesök
 
Senaste filmen du såg:
Hipp hipp hora

Senste ringda telefonsamtal: Kristin

Senaste bubbelbadet: Oj det var nog ett tag sen, när jag och Laura var till Romme och skidade i vintras

Senaste spelade cd: Miss Li

Senaste kyss: pass på den frågan inget jag vill dela med mig om

Senaste gången du grät: Det har jag glömt, var jätte länge sen

Senaste måltiden: kebabtallrik inatt efter krogen idag endast chips


Åtta har du någonsin

Dejtat en av dina bästa kompisar: jo

Blivit arresterad: jo

Blivit kär vid första ögonkastet:  nej

Fastnat med blicken i någons urringning: säkert

Fått ditt hjärta krossat: Jodu och riktigt ordentligt!! fy fan!
 

Sagt att du älskar någon utan att mena det: nej

Haft ett one night stand: ja

Busringt till någon: Var en stor hobby när vi var små

Sex saker som jag gjort idag


1. sovit
2. sovit
3. ätit chips
4. kollat på tv
5. ätit chips
6. handlat chips, 3L cola och bananer

Fem favorit saker utan rangordning

1. Sommar
2. Åka snowboard/wakeboard
3. sova
4. Festa
5. Vara med mina vänner

Fyra personer som du kan berätta allt för
Madde, Emma, Laura. Ja det är nog bara dom 3 men sen kan man nog berätta rätt mycket till Kristin och Glenn också.

Tre val
Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Båda två kan inte välja där asså

Två saker att göra innan du dör
Resa jorden runt och bli polis

En sak du ångrar
Att jag aldrig kan bestämma mig i tid

Fyra personer som  du  vill att ska göra samma blogginlägg:
Mia, Laura, Emma, Madde


svart/vitt

image7

The Chemical Brothers

Fin video som Hitvarning på Ztv den här veckan...

Massa fiskar och en pojke som är helt farsinerad av dem, samma gäller mig. Fiskar i akvarium är fina.

Ikväll på Trägårn



Vi hoppas förstås också på att Lars Winnerbäck dyker upp och gäst spelar.

Be ther! I will!

Om du lämnade mig nu!

Ikväll blir det X&Y och...


Varför tar aldrig serier slut?

De flesta serier idag får allt för många säsonger. De serier som vart klart bäst av de jag kollat på är de som vart slut efter 2 säsonger max. De serier som lever i evigheter och gör det bra är de som skiljer sig åt för varje avsnitt. Avsnitten är alltså inte beroende av de tidigare. Kolla in Lost, Prison Breake m.m de har enligt mig spårat ur totalt. Okej i en serie skall avanitten följas åt men jag tycker de har gått till överdrift. Man skall kunna missa ett avsnitt utan att det gör något.


Serier har alltid vart nått för mig eftersom en film är för lång och jag hinner somna.

Hoppas de kommer nå bra serier i framtiden med bara 1 säsong


plugg

plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg

nu blir det plugg för hela slanten.. sönder stressad och uppjagad..

den här veckan kommer inte vara rolig...

När?

Jag har inget minne av att jag skrivit de två senaste inläggen. Måste ha vart riktigt full asså.

RSS 2.0