Några bilder från Teneriffa



De här bilderna är från vår utflykt till Teide, Spaniens högsta berg, de är en gammal vulkan. Det fanns 8 st på hela ön. De var enormt stora och mäktiga. Kulturen var aldrig den samma. Ibland var det öken, ibland sand, skog, berg och sten. Jätte konstigt. Men fint! Ön är uppbyggd av vulkanutbrott.

Kommer några bilder från solen och djurparken efter vi kommit hem från Hamburg. Nu drar vi! Är väl hemma i helgen någon gång, lördag eller söndag.

Tjo!

hemma

är i köping. återkommer med en rapport från hur underbart teneriffa var

grannar

vi har konstiga grannar. de gillar att festa på vardagen. ibland även på helger, ofta på dagen. tur är att de har bra musiksmak. men de börjar bli lite jobbiga. är väldigt lyhört här i huset. tur att vi snart skall flytta. undra vart, köping? arboga? västerås? eskilstuna? ja jag tror det är våra alternativ. hm....

CRAZYYYYYYY!


Packa Linas resväska

Har packat ner det mesta nu. Imorgon natt åker vi. 02.30 går bussen här ifrån Köping. Jobbigt att flyget går så tidigt på morgonen. Men men, så är det nästan alltid. Det ska bli så roligt att åka iväg en sväng. Framför allt skönt.

Jag har alla mina sommarskor på Åland. SUCK! Så jag kan inte välja vilka jag ska ta med mig för jag kommer ändå inte bli nöjd. skit också! Får köpa nått par där nere som jag kan nöta ut. (man får ju aldrig ett par skor för mycket)

Imorgon skall jag tvätta, plugga, betala räkningar, skriva ut reseguide och packa ner det sista. Sen är vi redo för att åka! Tjo!

Sommar 2008 som gjorde den till det bästa



Världens sämsta tvättare

Igen har vi missat våran tvättid. Vi gjorde det förra veckan också. Veckan före det glömde vi hämta den när den var klar. Innan det samma sak. Vi är totalt sämst på att tvätta. Det är ju så förbannat tråkigt också. Usch.

Sistaminuten resa

Jag och Roland ponken har äntligen hittat en resa vi vill åka på. Jag är kräsen med resor. Ville helst åka till Gambia. Billigt men man måste vara förberedd med massa sprutor då och de är ju inte jag. Så det får bli en annan gång.
Nu har vi bokat ospec. på Teneriffa. Med apollo, så det blir säkert nått bra boende. Tror inte de sitter på nå ruckel. Lagom billigt blev det också. Så man har råd att spendera lite där också. Vädret ser bra ut, mycket bra. Massa sol har de lovat. De gillar jag. Inte för varmt får det vara å inte regn. 25 grader blir bra. På söndag åker vi, en vecka blir vi borta.

Skönt!


Vårjackor



Vår, vår, vår.. Dessa godingar blev jag sugna på efter att ha läst Sofi på Aftonbladets blogg. Fin fina!

Matbloggen

Idag blir det fläskfilé till middag. Det här är riktigt gott. Har lagat det förut. Då hade vi potatisgratäng till, idag blir det krocketter och lite stripps till, då vi glömt köpa gratäng. Recept hittar du här.


Sommar 2008


H&M shopping


Kyckling- och baconpaj

Har lagat paj till middag idag. Jag ska ju lära mig äta det. Nu var det valnötter i degen så det var lite godare faktiskt. Men pajen i sig var skit god. Blev sallad och vitlöksbröd till.


Underbar vår sol!

Idag har det vart jätte fint väder. Det känns verkligen som att våren är här nu. (är dock -2 ute nu).
Vi började dagen med frukost på McDonalds. (Roland var bakfull) Efter det bestämde vi oss för att åka till Arboga och tillbringa dagen ute i solen istället för att sitta inne i lägenheten och ruttna.
Var helt underbart att få lite sol på sig. Varmt och skönt. Bjuder på en bild på Roland när han solar. (hoppas det inte gör nått)


Dead By April- Losing You



Hittade en grym låt idag med hjälp av TV4:s reklam för Robinson 2009. Grymmt bra! Ett svenskt band som måste lyssnas mera på tycker jag.



Jag saknar korven.


Kärleksmums (snoddas, mockarutor)



Idag har jag bakat Mockarutor. Det är ju så gott. Mockarutor är tydligen bara ett av alla namn kakan har. Den kan även kallas Kärleksmums eller Snoddas.

Vad brukar ni säga att kakan heter?

Daglig last

De här bloggarna läser jag varje dag:

Madde 
Mia
Mari
Benny
Cilla
Pingnet
Laura
Sofia
Carin
Theres
Jeanette
Stina
Englas Showroom
ZicZac
Ingrid
The Satorialist
Xit Zandra

Dessa bloggar läser jag varje dag, minst en gång. Det blir säkert flera hundra gånger om dagen, typ. Nyss raderade jag bort ca 10 bloggar som jag följt i 1 år. Nu får det vara nog. Det tar för lång tid av mitt liv.

Vilka bloggar läser du?

mamma 50 år

I veckan har mamma fyllt år. Vi har dock inte vart hem och hälsat på. Hon hade bakat massor med tårtor som vi gick misste om. Tårta som är så gott. Kanske ska ta och baka en? En cykel fick hon i present av oss.
Vi hade tänkt åka till åland idag men vi skippade det eftersom mina föräldrar ska till sverige i helgen. Nu vette tusan när det blir åland nästa gång. Jag och roland ska iväg på en lite tripp. 2 veckor kommer vi vara borta sammanlagt. Ska bli så skönt.



Fixade ihop ett fint kort åt mamma i photoshop.

get down!!


blogg blä

orkar inte med så mycket uppdateringar just nu. har för mycket annat för mig.

vi hörs å ses när det sker.

Lite bilder grån GBG i helgen



Ja snus är äckligt det ser man ju. De försökte få mig att prova, men icke!!

Varför, varför?

Allt känns bara skit just nu. Dagen har börjat på fel sida kan man lätt säga.
Jag blir så ledsen över att mitt hjärta inte kan sova på nätterna medan jag kan sova hur lätt som helst.
Jag vill inte kliva upp ensam och låta hjärtat ligga kvar där och sova. Men samtidigt kan jag inte ligga kvar där och sova bort hela min dag. Ibland gör jag det. Fast jag somnar vid 23-24 så sover jag med han till 11-12. Jag sover alltså 12 timmar. Det är för mycket. Men hur skulle jag kunna lösa det? Det finns inget bra alternativ under den perioden då han inte kan sova.
Jag blir så ledsen av att se hur trött han är på grund av att han inte får sova. ♥ 

Du är söt som choklad


I fredags när jag satt på tåget till Göteborg hittade jag denna lilla chokladbit i min väska. Roland hade gömt den där. Han är så söt.



Chikladmuffins med jordgubbar



Idag har jag baka egen komponerade muffins. Så något recept kan ni inte få. Det var riktigt goda. Nu ska jag gotta!

Allt som i LllllLLLlllll

Regler:
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du? Lina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lust
3. Flicknamn: Linnea
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Lärare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lax
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Luleå
11. En orsak att vara sen: Lat
12. Något man skriker: Lärkor
13. Film: Let the right one in
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Lars Winnerbäck
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Latåkersvägen
18. Bil: Lexus
19. Sång: Long as i can ses the light
20. Aktivitet med fler än en deltagare: Leka


Lycka till!

Palmer, bambu och flamingos

Igår var jag på min kompis födelsedagsfest. Det firade vi på Kontiki med buffé. Å fy tusan vad gott det var! Maten är svin god. Rekommenderar jag starkt. Stället var skit coolt. Har inte vart där förut så det var spännande och få uppleva det alla berättat om. Lokalen är inredd i Jamaica stil. Rastafari, reggae, bambu väggar, hyddor och toaletter byggda av bambu. Eller jag toaletterna var inte byggda av de, men båsen man gick in i. Kvällen var alltså mycket lyckad och jag hade jätte skoj. Saknade dock Roland och alla frågade efter han. Du skulle vart med gubben min.

Imorgon åker jag hem. Hej då Göteborg för den här gången.   

RSS 2.0