Blogg torka

Jag har lite blogg torka just nu så jag bjuder på lite rundom pix från veckan som vart.


Sjukt trött

Inatt vart det inte mycket sömn. Det har ösregnat och åskat hela natten. Jag kan fasiken inte sova när de regnar. Jag vaknar av det hela tiden. Tror jag sov 30 min åt gången inatt typ. Varför kan inte jag va som vissa andra som sover bättre när de regnar?

För övrigt var vi in på RockOff. Elina en kompis från Uppsala kom på besök. Hon pluggar i Australien så de var ett tag sen vi sågs. Studenten? Vi tog bussen in till stan vid 18 tiden. Roland och hans kompisar var också med. Vi hängde med Sofie och Kochi i deras båt en sväng innan RockOff. Alltid lika trevligt! Sen såg vi Hammerfall och Farbror Fläsk innan vi åkte med bussen hem. Vi och alla 15 åringar. Men det var skönt att va hemma i någorlunda tid.

Idag skulle jag inte villa göra något annat än att sova men vi ska väl på Vikingamarknaden och sen är det fest igen. Imorgon är jag ledig! Ikväll blir det kanske Dinos.

Chao!

Dublin here we come!

Nu är resan bokad. Sista helgen i augusti bär de av.
Jag och Roland drar den 27:e för att hälsa på Laura. Vi kommer hem den 30:e. De kommer bli 4 intensiva men roliga dagar/nätter!

Wiiie!

Rock Off Måndag- Takida


Helgens festligheter


Kryckel i kryckor

Det gick lite tokigt igår. Resultatet är en skadad fot (vet inte vad det är än) och kryckor.
Ska in på röntgen på måndag. Sjukskriven i 4 dagar.
Men roligt var det igår.

Nattbrasan med korvgrillning kl 3 inatt var underbar. Fint väder, fin brasa och trevliga människor. Det är sommar de!

Stek stek stek

Nu jobbar jag en sväng men sen idag blir de glid igen!
Hade det riktigt nice på min lediga dag igår.
Började dagen med fottistennis på stranden i Degersand. Varmt och skönt! Har bränt mig lite (som vanligt).
Grillade lunch i Sikviken och efter det drog vi ner till Kärringsund för mer sol och beachvolley. Var via Bodegan en sväng på en läskande Longdrink också. Gott att bryta av allt öldrickande med något annat.
Kvällen avslutades med grillat och nypotatis. Så jävla gott var det! Bra kockar (Jag och Ardi). För mig blev det tidigt i säng (00.30??) medan de andra hoppa i bastun (igen) och var uppe betydligt längre. Vissa skitfulla.. haha.. Rolig dag var det och idag lär det inte bli sämre.

This is life!

Som vanligt får ni vänta med bilder tills jag är hemma och bloggar.


Morgon jobb idag

07.30-13.30. usch! Men så farligt trött är jag inte. Men lär bli.

Ikväll kommer det folk! Nice!

In Hamburg.


Möbel shopping



Denna kista skall vi ha som soffbord. Skit snygg!



Och det hör matbordet med stolar har vi köpt begagnat från Blocket. De skall funka som köksbord för oss. Också skitsnyggt!

Vår nya lya i Arboga



Här ska vi bo från och med i höst. En 2:a med öppenspis på andra våningen i ett gammalt 1900 tals hus (??)

Vi var på 23 års kalas för ett tag sen


08 besök

Imorgon kväll kommer de en hög med grabbar hit. Närmare 5 stycken. Rolands kompisar från Täby. De ska hit och hälsa på han och den fina ön. De har aldrig vart till Åland innan, förutom på Svennebanan kryssning (de räknas verkligen inte). Vad ska vi hitta på då? Jo massor! Beachvolley, fotbollstennis, korthåls golf, grilla, basta och under tiden dricka öl. Arken ska de väl få se också kanske, åtminstone Dinos. På torsdag är jag ledig så då ska jag passa på att hänga med dem. Någon annan som vill joina så är det bara att höra av sig. Hoppas på sol bara!!

Slut på semestern

Har vart ledig i 6 dagar nu. Det har behövts kan jag säga. Min mage har vart lite bättre under semestern men nu är den knas igen. Så fort man kommer på jobb. Gah!

I måndags när jag gick på ledigt tog vi bilen till Arboga. Det var så skönt att komma bort från ön. Tisdagen tillbringades med att spana in nya lägenheten, till Västerås för att kolla på möbler, vi köpte även en kista som skall fungera som soffbord och ett köksbord. Ska se om jag hinner få upp nå bilder på de. Sen drog vi till Eskilstuna på bio.

Onsdagen for vi till Tyskland, Hamburg närmare bestämt och Rolands hus där. Det var mysigt och skoj där borta.
Vi shoppade, var på konsert med Amos Lee och åkte sightsing båt på Elbe(?) i hamnen. Vi hade hyrt bil, såklart i mitt namn så jag måsta köra. Nu har jag tusan kört genom hela Hamburg, och bra på det är jag också. Inte alls svårt! Bara roligt.

I lördags kom vi tillbaka till Åland och då var jag till Kärringsund en sväng. Roland var trött så han stanna hemma.

Igår var min sista lediga dag så då var jag med och spelade golf. 3-manna Scramble tävling, jag, Jonas och Hindrex. Hm, jag tror vi blev 4:a. suck, jag hatar att komma 4:a..

Nu ska jag jobba några dagar. På torsdag är jag ledig och då har vi besök.

Vi hittade på bus med Laura


work it baby!

08.00 var jag på jobb imorse! yeeeh! Not. Trött. Jag gillar inte så tidiga dagar. 9 är ok men 8. bläh!
Nåja 13.30 slutar jag iaf!

Ikväll är det födelsedagsfest i Torp som står på schemat. Min kompis Mia har flyllt år och bjuder på fest! Det ska firas. Fasiken vad skoj det ska bli. Vi ska rocka as!!

Ses ikväll my firends.

Bilderna jag lovade efter vår galna färd till Dinos kommer. Snart! Jag har inte tid att blogga hemma och när jag bloggar på jobbet har jag inte bilderna tillgängliga. Suck! Nåja i morgon kanske??

Dinos rocks!

Benny och Mia var så duktiga i kärringsund! När de slutat var vi sugna på mer så vi drog till stan. Först till Ö-spelstältet sen till Dinos. Det var tok mycket folk ute! Och fan vad bra Made in Thailand är. Tack för igår! Öööööss! Kommer bilder ikväll, vi tog galna fotton igår.. haha..

No One Sleeps When I'm Awake



Jag älskar den här låten. Den är så jävla bra. Texten men framför allt soundet. Jag skulle villa höra den live en sommar kväll, på en konsert med mycket folk. Det skulle vara så underbart.

Nycklarna till den underbara lyan

Vi får hämta nycklarna till vår nya lägenhet redan. Vi får alltså flytta in nu. Wiiie! Men de ska vi ju då inte göra. Men vi kan flytta lite saker åt gången, vi får ha lägenhet och nycklarna utan att betala hyra. Bra bostadsbolag där! Sånt gillar jag. De här med boende kommer bli toppen i höst. Frågan är ju bara vad jag ska göra förutom bo. Hemma fru? Roland betalar du bra? ;)

Nu kan vi börja köpa möbler och placera dem där vi vill ha dem. Gammla och fina. En lampa har vi köpt redan. Snyggt ska de bli! Alla ska villa bo hos oss.

RSS 2.0