En skidresa i vinter tack!



Vart ska vi åka i vinter och vem kommer med? Jag slår ett stort slag för Trysil. Var länge sen jag var dit nu. En vecka i januari eller februari. Sen vill jag dra en helg till Romme också, någon som kommer med dit då?

Att göra:

  • Packa
  • Städa
  • Fotbollsträning
  • Klippa mig
  • Adressändra och skriva mig i Sverige
  • Gå en golfmatch
  • Jobba

Skulle jag inte vara på jobb idag skulle jag hinna med massor. Imorrn ska jag i alla fall klippa mig, golfa och adressändra. När ska jag hinna med resten?

Ikväll är det fotbollsträning. Undra om jag hinner vara med på den eller om jag ska packa och städa istället. Fotboll låter mycket roligare men det andra måste göras de också.


Tjejklassikern nerlagd

Jag har glömt att berätta en sak.

Min tjejklassiker har gått åt skogen! Jag är värdelös.
Jag hade anmält mig och allting inför Lidingöloppet som var i söndags. Men jag deltog inte. Eftersom jag vart sjuk i princip hela september och mina knölar fortfarande är kvar på halsen tyckte jag det var lika bra att avstå. Det är min offentliga ursäkt. Den sanna är att jag hade kunnat gått loppet. Men. Jag har verkligen ingen lust att åka Vasaloppet i mars så jag bestämde mig för att inte gå Lidingöloppet, då slipper jag Vasaloppet. Och hur roligt är det att gå 1 mil när jag hade satt mitt mål på att klara att springa det under timmen?

Så det jag klarade var Tjejvättern och Vansbrosimmet.

Nytt tag nästa år kanske? Vem vet, jag måste ha ett mål med min träning. Kanske det finns något annat roligt jag kan göra? Triathlon? Snart får jag börja träna igen iaf. Underbart!

Ledig helg

I torsdags var jag över med båten och mötte Roland. Vi käkade smörgåsbord. Mumms! Det är gott när det är gratis.

Fredagen blev lugn, vi gjorde inte så mycket. Var hem till mamma och kollade vad det är för grejer jag har inför flytten. Sen var vi och spelade golf, korthål. Roligt roligt. Roland är fan nästan bättre än mig på golf.
Skjutsade bror en sväng sen på kvällen och en film vart det. Bond. Jag gillar inte Bond!

På lördagen åt vi Tacos med Emma innan Mattis 30 års fest. Det var förfest hos Jimmy så vi gick dit en stund innan det var tid för Ekeborg. Festen var rolig. Det var inte så jätte mycket folk men roligt hade vi. Benny spelade och han var jätte duktig. Han kan bli en bra trubadur. Helt klart!

Söndagen blev lite seg. Små trötta och lite bakis. Vi blev bjudna på rådjur hos päronen. Shit vad gott! Det var evigheter sen jag åt det sist. Sen bakade vi en äppel- rabarber paj. Riktigt gott, åts med glass till. De måste lagas igen!

Idag åkte Roland hem och jag är på jobb igen. Imorrn jobbar jag min sista riktiga dag. Ska hoppa in lite extra i oktober också.

Sambo



Hit ska jag och Roland flytta! Vi har fått lägenhet i Köping. Det ska bli så otroligt roligt. Jag som hatar att flytta tycker de ska bli roligt. Jag tror det beror på sällskapet. ;)

Det går inte att beskriva hur glad och lycklig jag är just nu.

Pixie Geldof



Alltid lika snygg. Jag gillar hennes stil!

Ikväll är vi nära varandra igen

Min älskling kommer hit ikväll! R du är så fin.
Vi ses ikväll! ♥

Lägenhet i Västerås sökes

Jag och Roland har tänkt flytta till Västerås. Igår var första gången jag var till Västerås. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig bo där. De var en rätt fin stad. Mycket folk och rörelse. De gillar jag.

Vi har dock inte hittat någon lägenhet än. Söker och söker. Men de är svårt att få nått där. Hatar köer!
Så tills dess ska vi bosätta oss i Köping. De tar bara 20 min med tåg till Västerås därifrån.

Jag hade aldrig vart i Köping heller. De är en liten, mycket liten stad MEN de har de jag behöver. Ett litet centrum med de flesta butiker, bio m.m. Man kan dock inte gå ut och festa i Köping. De är det för litet för säger de som vet. Men då drar vi till de större städerna istället!

Vi har dock inte hittat någon lägenhet i Köping heller. De finns massor där. De ska inte vara några problem.


Centralstation

Sitter just nu på centralen i Sthlm. Den är rätt ful alltså. Det är det första en turist som kommer med tåg till sthlm får se. Den har ingen charm tycker jag. De bygger om och fixar men det de gör är att fixa nya butiksytor. Mera pressbyrån. Gör centralen lite roligare, mysigare och trevligare att komma till istället.

Se you on wednesday

Jag åker till Roland ikväll. Kommer ingen uppdate fören på onsdag skulle jag gissa. Då ska jag vara hemma igen och på jobb.

Nu ska jag iväg och mysa i några allt för få dagar. Eller ja ikväll, först ska jag jobba 9 timmar till. suck!

Jag säger som Sigrid



Sjukt snygga skor. Svart klänning och svarta strumpbyxor på det. Mjau. - Sigrid
Tjejen med bra smak.

Stora personer

Vi har en kändis som är stammis hos oss på golfbanan. Han brukar komma några gånger varje år. Varje gång han är hit så blir jag lika fascinerad över hur stor han är i växten. Han ser så liten ut på tv.

Janne Andersson heter han och är tittarombudsman på tv4.

Imorgon kväll, imorgon

En natt till utan mitt hjärta. På söndag kväll R. Då ses vi. Äntligen!

Avståndet mellan Åland och Sverige har aldrig varit så stort som det är just nu och då har jag spenderat mycket tid där emellan i mina dagar. Men nu, nu är det för långt!

Jag vill kasta en sten och se den landa på den svenska sidan.


Knarkrazzia

Läser i Aftonbladet att en knarkrazzia i Mexiko resulterade i 26 miljoner dollar till Polisen. Eller vart tar pengarna vägen?
Jag undrar vad poliserna gör när de hittar så mycket, vem får allt?
Gubben som hittar de?
Ligger de bara nere i deras hittegods låda och väntar eller får banken dem?
Jag tycker de ska skänka dem till välgörande ändamål. Tänk vad barnen i Afrika skulle bli glada om de kunde få så mycket pengar. 175 miljoner svenska kronor motsvarar de. Jag tror de pengarna skulle kunna rädda många många byar i Afrika. eller Indien. Hjälp de som har de svårt!

Jag skulle köpa en textilfabrik i Bangladesh om jag fick så mycket pengar. Orsaken till att jag skulle köpa en är att jag då har möjligheten att ge dem bättre förhållanden, en normal lön och normala arbetsdagar, inget barnarbete. Jag tror pengarna skulle räcka till en fabrik i Kina också.

Jag är kär!!


De är helt underbara! Jag vill ha! ca 720kr från Urbanoutfitters.se. Skickar de till Åland tro?

They're big, they're bold, and that's right, they're back! Step back into the '90s and pull on a pair of shiny lace up Doc Martins

Tillbaka på jobb igen

Idag skulle jag också ha vart ledig men jag hamnade på jobb istället. Det känns väl som att jag är frisk nu. Är lite trött men annars bra.
Hoppas jag inte blir helt slut ikväll sen bara. Nu har jag en helg jobb framför mig. Sen på söndag åker jag till Roland. Längtar!!!

Vad händer till på söndag? Fest på fredag?

Ikväll blir det Condis mat. Mumms!

Jag vill träna!!!

Jag vill bli frisk så jag kan träna. Jag vill ut och springa! Det är så skönt att springa ute när de är lite kallt i luften. Men snart blir det väl för kallt. Typ när jag är frisk och får springa. Hur länge måste man vänta innan man kan börja träna igen?

Det första jag ska göra när jag flyttar till swe är att köpa ett gymkort. Yes, jag tänker flytta för er som inte räknat ut det redan.

Jag vill gå på spinning, ki, gym, yoga, core m.m. Nu!!!

H&M's läckra säsong



Foton från H&M.COM



Etablering på snäv marknad- om Gina Tricots möjligheter på Åland

Mitt, Kristin och Annas examensarbete från Textilhögskolan i Borås ligger nu uppe på nätet. Vem som helst kan alltså läsa det. Läskigt!

Här har ni länken om ni är intresserade. Bästa betyg fick vi. ;)

Etablering på snäv marknad- om Gina Tricots möjligheter på Åland



Black beauty


Bild från Lindex Shop Online

Denna väska från Lindex är riktigt fin. Jag är sugen på en ny lite större handväska i svart. Endast 249 kronor.

Personlighetstest

Gjorde ett test som jag hittade på en blogg.

Klicka här för mitt resultat

Det stämmer rätt bra faktiskt tycker jag.

Sämre igen

Idag mår jag inge bra. Har sovit 10 timmar men är ändå kass.

Jag vill bli frisk nu och vara med min favorit.
Varför bor jag på en ö jävel? Bara det gör mig sjuk!

Lite bilder från Tyskland



Vi körde femkamp där bowling, biljard och minigolf ingick. Det var det vi hann köra. De andra "glömde" vi bort. Får köra klart det nästa gång. Det står 2-1 till mig.. ;)

...

Jag har tackat nej till alla säsongsjobb. De var flera ställen som vilja att jag skulle komma upp på intervju vilket är roligt men jag tackade som sagt nej.

Jag har alltid viljat åka upp till fjällen och säsongat. I år var det planerat att göra det. Planerna ändrades. Att fara och säsonga är nått festglada singlar gör. Personer som inte har någon annan än sig själv att tänka på. Personer som vill leva livet för stunden. Jag är inte den längre. Jag har någon i mitt liv som jag tycker om och som jag inte vill lämna och leva utan.

Tiden kanske kommer. Just nu är inte tiden inne.

Sjukskriven

Lite friskare och lite piggare är jag nu. Är sjukskriven till på fredag.

Tyskland/Hamburg var bra. Vi hade det mysigt trots att jag var sjuk. Vi var till Heide Park utanför Hamburg. Det var enormt. 5 berg och dalbanor tror jag det fanns. Jag minns inte, det var så många. Världens största träbana ska de ha också. Den åkte jag. ;) En bobbana, det har jag aldrig åkt tidigare. De var lite läskigt när boben var lös i banan. Men skoj! Whihi!
Vi shoppade lite också en dag, men eftersom jag var sjuk så var jag inte riktigt på humör.

Köpte:
2 t-shirts på New Yourker
Ett par örhängen som ser ut som nycklar smyckade med körsbär på från SIX
4 örhängen; ett hjärta, en stjärna, en kassettspelare och en converse sko också från SIX

Men Hamburg var fint och vi har bestämt att åka dit igen eftersom vi inte orkade göra allt vi villa då jag var sjuk.



Sjuk

Nu är jag sjuk på riktigt.

Sjukskriven en vecka. Men endå sitter jag på jobb.

Tyskland var bra. Återkommer med uppdate när jag är pigg. Bloggen har sista prioritet just nu.


Jag drar till Hamburg

Imorrn åker jag och R till hans place i Tyskland. Jag kommer hem på torsdag, vi hörs då!

Vi ska gå på nöjesfält. De har 6 berg och dalbanor. Jag kommer vara som ett barn på julafton!

Swingfly- singing that melody

Gillade inte alls den här låten när den kom. Den blir skönare varje gång jag hör den nu efter att den spelats några gånger på P3.


Sista jobba dagen innan ledigheten

Imorrn och 5 dagar framöver är jag ledig. Det ska bli skönt efter ett långt 4 dagars pass. Imorrn drar jag och grabben till Tyskland, Hamburg. Det ska bli så skönt att komma bort en sväng. Bara vara, ingen stress, ingen panik, inte några måsten.

Ikväll när jag kommer hem måste jag packa. Jag hatar fortfarande att packa. Jag har i alla fall världens snyggaste resväska. Jag måste ta en bild på den så ni får se. Den är störtskön och behändig då den går som handbagage. Grönt är skönt. Den är grön. Jätte grön.

Vad händer annars ikväll då? Det blir nog rätt lugnt eftersom jag ska med första båten imorrn. Men jag kanske skulle passa på att umngås med de här hemma en fredagkväll. De kommer sluta med fylla! Nä, inte för mig!

Kärlek

De ringde från Vemdalen idag och vilja att jag skulle komma dit på intervju. Först vart jag lite förvånad, jag trodde inte jag skulle få jobb där. Jag bad om att få kolla upp tåg m.m innan jag skulle bestämma mig.

Jag ringde dem och sa att jag inte kommer. Jag är inte sugen på att åka längre.

Mononukleos

Det är det jag har tydligen. Körtelfeber på svenska.
Om jag vill så blir jag sjukskriven. Men eftersom jag mår bra så skiter jag i det, behöver jobba och få pengar. De kan ta upp till 1 månad innan de försvinner men normalt tar de två veckor typ. Idag har det gått en vecka.
Så jag kan åka till Tyskland på lördag. De var inget farligt.

  • Börja försiktigt igen med fysisk träning.
  • Vänta med kraftig fysisk ansträngning till 4 veckor efter tillfrisknandet.

  • Hm, jag ska springa Lidingöloppet 28 september. 1 mil under timmen. Fuck!


    Pensionärsgnäll

    Det kan inte vara roligt att bli gammal och pensinär. Alla pensionärer gnäller. De spelar ingen roll om de är från Åland, Sverige eller Norge e.tc. Är de verkligen så bittra så de måste låta sin bitterhet gå ut över oss andra? De gör så att jag inte vill bli gammal. Jag vill inte bli som dem.
    Finns det inget att gnälla på så skaffar de sig något att gnälla på. Bara för gnällandets skull.

    Jag ska fan inte bli en bitter pensionär!

    Höst måsten

    -Stickade varma tröjor
    -Nagellack
    -Snygga skor med kilklack
    -Kort rutig kappa
    -En mysig mössa
    -Örhängen
    -Strumpbyxor

    Jag är sugen på att shoppa! Fick lön idag men den är ju så gott som redan spenderar. Suck!

    Fina naglar



    Mina naglar börjar äntligen få lite längd. Lagom till att måla dem fina till vintern.
    Dessa fina färger från Asos.com hade jag velat målat med innan hösten kommer på riktigt.


    Blodprov

    Idag har jag varit till sjukhuset och tagit prover. 3 rör blod tog de av mig. Imorrn ska de ringa och berätta om jag är frisk eller vad det är för fel på mig. Jag kan slå vad om att de INTE vet vad de är för fel på mig.
     

    Lycka



    Jag längtar tillbaka. Peace and Love 2008 var underbart ♥



    Hata ÅHS

    Har vart in till sjukhuset och kollat mina knölar på halsen idag. Jag hatar vårt sjukhus! Har alltid gjort och det blir inte bättre. Vad jobbar de efter för principer?

    Hade bokat tid till kl 15.00 för att de skulle gå snabbt då jag måste stänga fast shoppen medans jag for iväg. Snabbt, fuck me. Efter 45 minuters väntande ledsnade jag och gick och sa till. Jo, men gissa om de inte glömt mig och tappat bort mina papper? Efter lite tjat får jag komma in med en gång. De ber inte ens om ursäkt!!! Sjuksystern som kollar på mig kan inte ett skit för hon har jobbat för kort tid inom sjukvården säger hon så jag ska få en tid till läkare istället. Jag hade ju fan bokat en tid till läkare. Hon vill ge mig en tid imorgon! Glöm det. Jag tänker inte komma in imorrn igen och jag jobbar. Jag jobbar förresten nu också, jag har stängt shoppen bara för att jag fick en tid hos er, som ni för övrigt missar!! Okej, jag fick en ny tid med en gång sen. Ja, jag fick vänta ytterligare 15 min på den tiden sen i alla fall. Jag får dessutom betala 15€ för den tiden och så har jag betalt 15€ för den tiden ni missade åt mig. Aldrig! Tillslut så säger hon att min bokade tid skulle kostat 5€, hon tog alltså för mycket betalt den första gången.
     
    Och dom vet inte ens vad det var för knölar jag har. Jag visste att jag inte hade behövt åka dit!
    Jag måste in och ta prover imorgon bitti också. Skit! 


    Eckerö Linjen --> Cityterminalen

    I oktober kommer Eckerö Linjen bussarna till Stockholm att gå till Cityterminalen. Äntligen säger jag! Att de går till Tekniska högskolan har jag aldrig riktigt förstått varför. De var på tiden, nu slipper man massa krångel med t.banan hela tiden!

    Tack Eckerö Linjen!

    Aldrig mera Whisky

    Nu är jag hemma på Åland igen.
    Helgen var hur rolig som hälst. Jag var sjuk men bet ihop och måste erkänna att jag klara helgen mycket bättre än väntat. Jag trode jag skulle vara helt död, men egentligen var det bara måndagen som var riktigt tung.

    Jag kom till Eskilstuna vid 19 tiden på fredagen och då mötte Madde.J upp mig för att ta några öl. Vi gick till något uteställe jag aldrig vart på och satt där och snackade och hade det trevligt. Det måste vi göra om. Sedan mötte vi upp Arboga gänget och min fina R. Även Maddes kille hakade på också. Vi drack lite till vid bilen innan vi drog iväg på Lillasyster som spelade. Dom var bättre än på Peace and Love men jag vet inte om de var så jätte bra ändå. Vissa låtar kanske. Sedan blev det lite vin på en sports bar.

    Lördagen bestod av forsränning och fest. Paddlingen var skit skoj. Ibland var det lite mer farligt, ibland lite lugnare. Det var inte så kallt i vattnet som jag hade föreställt mig men det kanske kan bero på att jag klarade mig från att bli blöt på överkroppen. Vi var riktigt duktiga i vår kanot jag och R. Vissa andra hade lite svår att hålla sig i kanoten. ;) Det måste göras om grabbar. Madde ska med då! ;)
    Efter paddlingen hann jag vila en stund innan det var dags för fest igen. Då 25-års fest och sen till E-tuna igen för utgång.

    Aldrig mera whisky. Klas du har haft en isglass i rumpan. Nej, det har du inte så du är fortfarande skyldig mig en glass. ;)  

    RSS 2.0