Det var mig en trevlig midsommar vi haft

I onsdags drog vi till Åland för att fira midsommar. Det blev fest i tre dagar och vi hade så skoj. Väldigt lyckad resa. Vädret var kanon och humöret på topp. Jag har tyvärr inga bilder då vår kamera var död. Men ska se om jag får tag på av någon annan.

Nu väntas några dagar jobb och sen en planeringslös helg. Någon som vill leka?

Rabarber-jordgubbs paj



Har precis bakat en paj. Det luktar helt ljuvligt här inne. Hoppas det smakar lika gott. Recept hittas här.

2 dagar kvar

Måndag: 9.30-20.15
Tisdag: 10.30-20.15

Det är minna två kommande jobb dagar. Sen är jag ledig 4 dagar. Det ska bli skönt.
Vi åker till Åland på onsdag för att fira midsommar. Det kommer bli grymmt! Fan vad kul vi ska ha. Sen blir det hem till Arboga igen på midsommardagen för att jag jobbar på söndag. Jag har ju mina söndagar. Fick nya schemat förresten och inte var det nå bättre. Jag jobbar fortfarande alla söndagar, till den 1/8. Helt stört schema. JA! Men nåja, det blir ju casch och på sommaren kan man lika bra va ledig en vardag. Lön på midsommarafton också. Härligt!

Jag fick mina semesterdagar i juli. Så jag är ledig 21-29 juli. :) Jag hade begärt semester 24-28 juli men det visade sig att jag är ledig 3 dagar innan semestern och en dag efter. Så det blev ju kanon det där! :) Då blir det Åland och RockOff.


Denna utsikt kommer vi att ha på midsommar :)

Arboga Karneval

I helgen har det vart karneval i Arboga och idag besökte vi den. Vi åt massa god mat ifrån El Salvador, Syrien och Thailand. Kul att prova något nytt. Vi strosade runt på stan och kollade lite på marknadsstånden. Köpte inget annat än jordgubbar och körsbär med oss hem. Det blev bara mat alltså :) Så nu ska vi premiäräta jordgubbar för i år.


Grillspätt från Syrien. Det var köttfärs med massa gott i. Dressingen som var till var skit god.


Majspirog från El Salvador. Den smakade helt okej, lite annorlunda smak.










Baccis nya frilla


Sommar, ljuvliga lediga dag

Jag har fortfarande inte fått mitt schema. Så tråkigt att inte kunna planera sommaren. Men jag hoppas det kommer idag.

Idag är jag ledig och det är sol och varmt ute. Har precis slängt ihop en rabarberpaj så nu ska vi ut på landet och fika. Hänga i solen ska jag också göra. Sen i eftermiddag blir det lite golf. Har även hunnit med att klippa Bacci, eller ja frisören har. Nu är Bacci liten och mjuk. Vad mera ska vi göra idag då? Jo tvätta. Det är alltid lika kul. NOT! Ja en maskin är tvättat och nästa är i nu.

Ps. längtar till midsommar, det kommer bli grymt!


Väntar väntar...

På mitt schema. Det skulle kommit idag men har inte fått något än. Då måste det komma imorgon. Annars blir jag tokig. Jag vill veta om jag fått ledigt mina önskedagar. Sen så vill jag kunna planera in massa saker att göra i sommar.

Snälla chefen skicka schemat nu!

NU börjar det!

Fotbolls VM 2010! Härliga tider har vi framför oss. Vilken tur jag har som jobbar på TV-avdelingen på Media Markt :) Fotboll hela dagarna. Yeyh!!!!

Vem vinner då? Jag hoppas på Brasilien. Det spelar rolig fotboll. Vad tror ni?

Lediga dar

Drar till Åland imorgon. Är ledig tre dagar så vi passar på. Ferrarin måste desutom på service och det var billigare på Åland än här. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Längtar till Humelsta så jag kan köpa godis. God natt!

18 poäng

Har jobbat kort dag idag, så vi gick en golfrunda efter jobbet. Det gick bra för både mig och Roland. Vi var en runda igår kväll också men då gick det inte lika bra. Det är så varmt och skönt ute nu så man kan vara ute länge på kvällarna.

Nu lär det inte bli någon golfrunda fören på Åland. Jobbar till kl 20.15 både måndag och tisdag. På onsdag åker vi till ön. =) Det ska bli nice! Stannar till fredag. Ska hinna med ett besök hos frisören Madde, sjösätta segelbåten och spela golf. Lite öl på bodegan tycker jag också vore nice. På torsdagkväll kanske? Någon som är på?


Mega lass med köttfärssås

Nu ska jag ta och laga storkok. Eller ja, storkok för oss iaf. Det ska bli lunchlådor a'la Köttfärssås och spagetti.
Mer planer för dagen är att tvätta bilen och kanske laga rabarberkaka eller nått.

Ikväll händer det annat. Tjo och tjim! 

Summer sunshine!

Klockan är 10 och det är 19 grader ute i skuggan. Underbart! Idag ska jag sola, sola och sola. Ska läsa en bok ute i Hamre har jag tänkt. Ska snart hoppa på cykeln ut dit och stanna där hela dagen. De är gött att va ledig!

Glass skulle vara gott. Kanske jag tar en tur till McDonalds. Mmmmm.

RSS 2.0