Siljatallink

I morgon ska vi på kryssning med Galaxy. Har aldrig åkt den båten så det ska bli skoj. Hoppas den inte är som alla andra finlandsbåtar. Då syftar jag på Viking Lines tråkiga båtar. De är röda och fula. Ja, jag är Eckeröbo, vi tycker bara om Eckerö Linjen.

Jag är i alla fall sjukt pepp för kryssningen. Ska bli riktigt nice! Wiiiie

Svart party linne från Gina Tricot



De här linnet fick komma hem till min garderob idag. Visst är det snyggt?

Adventsljusstake

Idag har jag fixat en adventsljusstake. En helt egen. Jätte snygg! Fyllde en stor korg som vi hade med mossa och gömde en enkel ljushållare där i för 4 ljus. Med lite svampar, lingon och lingonris, äpple och en tomte i vart det ur mysigt.

Ska se om jag kan ta nått kort med min kassa mobilkamera sen senare när vi köpt nya fina ljus till den. Just nu har vi julafton för alla 4 ljus är eldade. =)

Eskilstuna

Idag har jag och Roland vart till Eskilstuna och strosat. Vi hade inte så mycket att göra och har hans pappas bil för tillfället så vi tog brummen och åkte dit.

Först gick vi en sväng på stan och jag shoppade ett linne från Gina Tricot. Svart med tre stjärnon tryckta på och öppen rygg med en kedja över. Riktigt snyggt! De ska jag ha på lördag. Då ska vi på kryssning. Sen åkte vi till Max och käka. Max har helt klart de godaste burgarna i Sverige. Underbara! Mumms! Sen gick vi ett varv i Tuna Park också.

Ikväll har det bara blivit lugnt. Inte gjort ett tjosan! Skönt!

Julkalender

Jag har aldrig vart ett fan av julkalendrar. Jag brukar följa den här varje år. Oioioi. Den är rolig. =)

Smycken

Ikväll har jag städat i mitt smyckeskrin. Oj vad mycket smycken jag har som jag inte visste om. När allt är en röra är det inte roligt att använda. Jag ser inget och tycker att jag inte har nått. Men nu är det ordning och reda. Nu vet jag vad jag har och var det är. Ska bli roligt att bärja använda lite mera assocearer. Man kan bli snygg med hjälp av så lite.

Något jag hade lite utav var ringar, men örhängen, oj vad många jag hade. Men man kan aldrig få för mycket.

Skinnkjol


Var in och tittade på Lindex i Västerås idag. De hade en jätte fin skinnkjol som jag vart kär i. Men 499kr är lite för mycket för mig just nu när jag inte har någon inkomst.

Badkar

Jag är så glad över att vi har badkar. De är så mysigt och särskilt nu på vintern när de är kallt ute.
Igår när vi kom hem från promenaden så tog vi ett värmande bad. Ja det var tusan värmande. Roland hade satt på hett, hett, vatten. Tog ett tag att komma i men sen var det varmt och skönt också, riktigt varmt.

Idag har jag vart i Västerås och yrat på stan. Har sökt massa jobb. Jag vill ha ett jobb! NU! Nu har jag precis tagit ett värmande bad igen, de var så varmt och skönt efter att ha sprungit på stan hela dagen.

Snart ska vi dricka glögg! God jul!

Glöm inte att Californication har kommit ut idag. De är ju helt klart bästa serien!

Ett snöigt Åland




Förfest i en annan del av Köping

Eftersom Roland fyllt år och Glenn & Susanna kom till Köping på besök, så bjöd vi på fest. Det blev förparty hemma hos oss och spriten gick ner i snabbt tempo. När alla var fulla nog och spriten slut kördes röda faran till Eskilstuna och Statt.


Golf året 2008

Bilderna har jag lånat från Condis hemsida:


Inflyttningsfest

Vi hade inflyttningsfest för ett tag sedan och kom på att jag fått tag på foton från den, här kommer några festliga bilder:

  
  

Åland

Nu ska jag jobba 1 vecka. Köra taxi åt mamma som är på semester. Det käns kul att jag har nått att göra.

Siter just nu på båten. De kommer gunga tusans om en stund.

Det ska bli nice att vara på Åland en stund men jag kommer tok sakna R. Jag saknar dig redan älskling!


och vinnaren är: jag

Äntligen är gardinerna uppe. De är fina.

Gardiner v.s Lina

Gardinder och jag är ingen hitt. De passar inte. Skit gardiner. Fel fästen. Nu ska jag traska iväg till Jysk i regnet, måste köpa nya fästen . usch.


Hos oss kommer inte några julgardiner upp iaf.

Gardiner

Äntligen har vi hittat ett par gardiner som vi gillar. Klickade hem dessa från Ellos.se och nu ligger de på posten och väntar.

Veckbandslängder, Africa

GratisBio

Jag rekomenderar alla att gå med i GratisBio. De är lätt och funkar bra. De går ut på att man får hem olika presentkort på exempel: bio, kläder, möbler m.m

För att gå med Klicka här

Visst tycker alla att de är roligt att få saker gratis? De här är ett roligt sätt. 


basic men fest snygg

Den här enkla festtoppen från Lindex tycker jag är snygg. Basic men endå fin med paljetterna. Med ett vitt linne under, slitna jeans och höga klackar. En rockig outfit. De gillar jag skarpt.

Smörgåstårta

Igår började jag på en smörgåstårta. Provade ett nytt recept med färskost, paprika, rödlök och skinka i. De luktar helt underbart i kylskåpet. Nu ska jag precis börja garnera den. Räkor, citron, ägg, tomat, gurka, sallad och vindruvor ska på. De är rätt mycket som ska på. Oliver också. Den kommer bli helt underbar.

Idag fyller min älskling år. Grattis gulle!

Box och Kick

Ikväll har jag tränat för första gången sen jag vart sjuk i sommras.

De var helt sjukt jobbigt men roligt.

Vi ska börja gå på box och kick 2 ggr/veckan hos en liten klubb här på andra sidan ån. De är alltså jätte nära. Vilket är bekvämt. Grymt bra. Jag ska också prova på power yoga. De kan nog också vara rätt skoj.

Äntligen får jag träna igen!

Choklad

Jag har en ny favorit godis. Det är choklad med kex i. Den finns att köpa på lösvikt. De är så himla gott. Chokladen blir krispigare och godare då. Mumms!

Men vad man blir mätt av choklad. Helt otroligt.

Ikväll blir det kebab och film.


Har jag sagt att jag tycker om mat?


Jobb jobb jobb

söka jobb.

De gjorde jag igår och ska fortsätta idag.

Hoppas jag får något jobb snart.


Och den lyckliga vinnaren är

Obama!

Jag tror han är lycklig nu. Han kommer tjäna stor kosingen nu, tror jag.

Jag tycker han kan skänka 2% av sin lön till mig som är arbetslös. Jag skulle nog kunna leva gott på det tror jag. 2% kan ju inte vara mycket för honom. Ge mig. Jag höll på dig. (Lite iaf)

ps.

Men jag ska se valvakan. Fråga mig inte varför. ds

Två män slåss om ett land för att få makt

John Obama och Barck Mcain. Vad dom nu heter. Jag tycker han gammla gubben ska vinna för att han haft ett längre liv. Han kommer dock dö först. Roland tycker Klas ska vinna. Men jag tycker Obama ska vinna för att han vill inte kriga det vill McCain. Irak behöver en paus från alla bomber. Jag tycker synd om barnen där nere som dör. Att Obama skulle bli den första mörka presidenten bryr jag mig inte om. Fast jag tycker inte en mörk man ska styra USA. Är det USA det är val i? Vi säger Staterna det har jag läst på aftonbladet. McCaine ligger risigt till enligt all press. Därför måste jag hålla på honom för att jag tycker synd om honom.

Vem tror ni vinner? Jag bryr mig inte! Jag har ingen koll. Jag kan inget om politik. Jag vet inte ens vad kandidaterna heter!


punkt

Sol sol sol

Ikväll skall vi spela midigolf. Det är någon form av golf inomhus. En kombination av minigolf och riktig golf skulle jag gissa. Lite mera äventyrligt. De skall bli skoj! Jag ska inte piska upp er alla jag lovar, bara några. Klas bjuder på middag också. De är nice!

Min förkylning har inte släppt, den blir bara värre och värre. Snorar och nyser. Knölarna på halsen växer, igen.

Började med ett Jigsaw pussel igår. Perfekt underhållning när man är sjuk och seg i huvudet. De är så fina de där pusslen. Sen är det meningen att de ska upp på väggen när de är klart. Jag gillar pussel. Hoppas Roland gillar det också.

Undra om jag ska försöka väcka Roland nu och dra ut han i solen. De är jätte fint väder ute. Men det ser kallt ut. Burr. Ska vänta till att det i ugnen blir klart först. ;)

Trevlig Halloween helg på er alla!

RSS 2.0