Peace & Love 2008

Vi hade det underbart bra i Borlänge. Shit vad vi hade roligt.
De två första nätterna bode vi inte på campingen, utan fick plats på en skolparkering ist. Men vad gjorde det. Vi kilade in på husvagnscampingen och som väntat träffade vi sjukt roliga människor.

På torsdagen var det tänkt att vi skulle sett massa band, typ 16 stycken vilja vi se, men vi insåg att vi aldrig skulle hinna. Det vi hann se var 6 stycken. Lite fler hade vi nog hunnit med, men det är så lätt att man festar bort alla band.
De vi såg var: The Hives, Sabaton, Mando Diao, Hurriganes, Timo Räisänen och In Flames. Bäst för dagen var In Flames och det roliga Arboga gänget vi träffade.

Fredagen hade vi planerat in 7 band. Vi flyttade in på husvagnscampingen och det tog inte länge innan vi träffade nytt folk. Madde fick en bror. Det var någon från Uppsala, Stockholm och nått mer som kom över. Vårat campingbord från soptippen blev väl använt den dagen. Vi såg 5 band; The Hellacopters, Thåström, Sex Pistols, Takida och The Haunted. Bäst för dagen var Thåström och Die Mauer. Tårarna kom fram, vilket de även gjorde under Takida som också var jävligt bra.

Lördagen började med fest. Lite slitna efter fredagen kom vi igång efter ett tag. Vi hade tänkt se 11 band. Vi såg 3. Det var återigen fest på campingen. Bästa festen under hela helgen. Bodyslam! Banden vi såg var: Kapten Röd & Majorerna, Lillasyster och Hoffmaestro & Chraa. Bästa för dagen var campingfesten och Hoffmaestro & Chraa.

Bäst med hela festivalen var Thåström, In Flames och Arboga gänget. ;)


MEGA DISC!
Power Slam!
Leila K
Palt- och pölsekoma



 


Kommentarer
Postat av: Johan

Kan inte mer en att hålla med, en kanon festival.

Tack för sällskapet :-)



/Johan (arboga gänget)

2008-06-30 @ 23:29:14
URL: http://www.pingnet.se/roadtripp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0