Medeltidsdagarna i Arboga

I fredags åkte vi till Arboga för att fira medeltidsdagarna. Det vart en lyckad helg. Började med att köra lite grejer till lägenheten. Vi hade luftmadrass party där hela helgen. Jag, Roland, Benny och Göran. Det luktade gummi i hela lägenheten. haha. Sen blev det några öl hos Avdic med massa skitsnack och myggor.

Lördagen började med en sväng på stan bland marknaden m.m. Åt viltkebab. Smakade så där dock. Helt ok! Shoppade också ett par jeans på Popps. Snygga saker! Öl törstiga blev vi och började lite lätt i parken för att sen dra vidare till Hampus ågård. Där blev vi en hel hög med folk. Grillade och drack Sangeria som vi lagade själva. God var den tycker jag. Benny spelade en stund och var jätte bra som vanligt. Det blev dock ingen utgång för oss. Var lite för trötta för det så jag och Benny drog hem och sov.

Ett fårskinn rikare vart vi också. haha. De var roligt. Roland din buse.

Tack för en trevlig helg! Det var roligt att Benny var med och att vi fick visa han hur Arboga ser ut. Nu är det er andras tur att komma på besök.


Kommentarer
Postat av: Benjamin

Så sa dom till mig iaf... det är ju iofs konstigt att det verkar vara annorlunda när man köper nåt på postorder då tydligen..

2009-08-10 @ 22:41:45
URL: http://benassi.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja kommer gärna med en annan gång

2009-08-10 @ 23:40:55
Postat av: Carin

Låter som en trevlig helg! När blir det ni flyttar in i lägenheten?

2009-08-11 @ 07:35:26
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Lina

Efter 1 september blir det. Vet inte exakt när.

2009-08-11 @ 09:46:49
URL: http://linaramone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0