Bacardi busen



Nu ligger både Bacardi och Roland på soffan och tuttar. De är tufft att ha hund. Själv har jag jobbat idag och ska nu baka Lussebullar. Imorgon är jag ledig. Då är det tvätta som gäller.

För övrigt är jobbet skoj, har skit roliga arbetskamrater. Tiden går fort när man jobbar med dem. På tisdag ska jag och två till på kurs för nyanställda. Det ska bli spännande!

Kommentarer
Postat av: Cilla

Det är lite jobbigt i början men sedan vänjer man sig :) Min vovves första två veckor innan han vart rumsren var ju riktigt jobbig då däckade jag på soffan mest helatiden och undrade vad jag hade gett mig in på haha men nu är det inga problem alls i världen. Bara att njuta. Mindre skoj att gå ut bara när det stormar men det fixar sig det med.

2009-12-06 @ 21:27:01
URL: http://priss.se
Postat av: Cilla

Jag gjorde som så att jag gick utanför dörren. Leo gnällde men jag väntade vid ett tillfälle där han gnällde mindre, gick in och berömde. Sedan väntade jag att han var längre utan att gnälla tills jag förstod att han förstod att jag stod utanför dörren. Då gick jag runt huset ett varv för att smyga mig till ett fönster och spionera på honom :) Efter ett tag märkte jag att han la sig vid dörrmattan och väntade.



Sedan lämnade jag honom ganska ofta 5 min, 10 min 15 min då jag körde iväg för att sedan komma tillbaka. Beröm med massa lek, godis.



Det man kan göra är också att trötta ut hunden före. Ute mycket så den blir trött när den kommer in.



Jag försökte också det här med att man ska stimulera hunden när man är borta med att gömma bort godis som den får leta efter osv som man läser om.. Men jag märkte att Leo bara gick och la sig och sov tills vi kom tillbaka och då hämtade alla godisar.. hehe men jag brukar alltid ge (ännu idag) en godispinne som han får gnaga på när jag går så att det blir en possitiv grej att jag går..



Så kort och gott, ge det tid men repetera att stå utanför dörren och öppna när hon tystnat och beröm.

2009-12-06 @ 22:48:28
URL: http://priss.se
Postat av: sofia

Hoppas att allt gått bra med den lilla:) kraam

2009-12-07 @ 10:19:51
URL: http://liawn.blogg.se/faya

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0