Fredag i sängen

Det är tredje dagen jag är sjuk nu. Tredje dagen i rad jag inte har vart utanför dörren till lägenheten. Det är så tråkigt att vara sjuk. I morgon är det meningen av vi ska åka ett litet gäng till Romme. Stanna till söndag. Jag vet inte om jag kan följa med. Jag mår visserligen bättre men det är rätt ansträngande att åka snowboard en hel dag. Så jag vet inte om min kropp är redo för det och om det är värt vad de kostar. Men det känns som att, ska jag få åka snowboard överhuvudtaget i år så kommer det att vara i helgen. När skulle jag annars ha tid? Nu när plugget dragit igång så finns det ju en hel del annat att göra.

Sist jag var till Romme var 2007 och då var jag dit med Laura. Vi hade riktigt skoj. Åkte massor, drack massa öl på afterskin, badade bubbelpol, åt fin middag, slocknade på hotellet, åkte mera, drack ännu mera öl på afterskin då vi gått oss trötta efter ett "litet" sne åk i off pisten, festat och Laura decka på golvet i hallen.

Några bilder från 2007:


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej Lina! Tack för din kommentar på min blogg. När det gäller kyla beror det på vilka blommor det är. Tulpaner är t.ex ganska tåliga. Men de flesta andra blommor är väldigt känsliga för kyla och måste då noga slås in i tidningspapper i affären, för att kunna tåla transport hem, även en så kort tid. Hoppas det går bättre nästa gång :).

2009-01-17 @ 09:48:20
URL: http://levarlden.blogspot.com
Postat av: Laura

baaahahahahahahahahahahahahahaha!

du bara maste lagga upp den dar va? hahaha!

men ack sa kul d va!

2009-01-17 @ 17:56:50
URL: http://laurali.blogg.se/
Postat av: Carin

Vad händer på sista bilden, trött? ;P

2009-01-19 @ 19:30:03
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Lina

Jo, Laura blev lite trött när vi kom hem från krogen. :)

2009-01-19 @ 22:11:55
URL: http://linaramone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0