Jag vill också vara snygg.

Att plugga på ditans och vara sjuk. Jag känner en tendens till att bli förslappad. Heter det förslappad? Jag känner mig iaf det. Jag ligger i sängen hela dagen, pg.a att jag inte har någon kraft i kroppen till att göra något. Jag är trött på det. Jag ligger där som ett mähä och inte bryr mig om omvärlden utanför mitt fönster.

Jag hatar att jag inte känner någon motivation till att göra mig snygg. Om jag rör mig i lght så är jag iklädd t-shirt och trosor. Innan jag blev sjuk hade jag mjukisar på mig också. Jag har till och med slutat borsta håret. Igår gjorde Roland det på mig. Han tröttna väl på min ovårdade aura. Och jag förstår han. Jag är så trött så jag är trött på mig själv.

Jag vill ju vara fin. Fin för omvärlden och Roland. Klä mig snyggt. Men just nu har jag inget snyggt i garderoben (i mina ögon är inget jag har snyggt längre). Sminka mig, vad spelar de för roll är det enda som snurrar i min skalle. Fixa en fin frisyr. Det går inte, mitt hår är en rishög, hundra år sen jag klippte eller färgade det.

Jag vill inte vara en lodis.

Jag vill ha fina kläder, fint hår, fint smink och ett socialt liv.

Kommentarer
Postat av: mia

vad snackar du om! ?! Du är ju ALLTID snygg! Lång och smal och blond och rockig och cool och sexig. Alltid snygg! :D Skärp dig! Alltid snygga kläder också!

2009-01-20 @ 18:52:55
URL: http://mollyn.blogg.se/
Postat av: Carin

Gå till apoteket och köp berocca, det kommer få dig på fötter. Sen går du till ica och köper red bull, det ger dig vingar ;P

2009-01-20 @ 19:48:14
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Madde

Men Lina då. Detta är inte likt dig. Du har ju alltid snygga kläder o är alltid snygg!

2009-01-20 @ 21:11:59
URL: http://lillins.blogg.se/
Postat av: sofia

Jag tränar på karate klubben nästan där ni bor. Funderar du oxå på att börja? Det är jätte kul:)

Hur är det med dig nu då? nå bättre? Hoppas de så du får frächa till dig och känna dig riktigt läcker på hanhes fest! Kraam

2009-01-21 @ 14:12:52
URL: http://liawn.blogg.se/faya
Postat av: emme

Krya på dig! Alltid jobbigt att ligga hemma och känna sig som en lodis. Bara du piggnar i så kommer du att känna dig fräsch och fin igen :)

2009-01-21 @ 15:07:57
Postat av: Lina

Tack ni är snälla. Antagligen har ni rätt också. =)

2009-01-21 @ 19:05:51
URL: http://linaramone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0