Alla flygplan stoppade

Ja så står det på Aftonbladet. Men jag blir lite förvirrad. Det verkar som att det gäller hela Storbritanien, norra Sverige och Norge. Vi det inte hur det ligger till med Skavsta än. Antagligen om inte vinden vänder så är den flygplatsen också avstängd i eftermiddag. Vilket betyder att vi inte kommer iväg till Tyskland. Skiiiiiit! Jag har ju sätt framemot detta så mycket. Snälla aska i luften försvinn!

Det är tydligen någon vulkan som haft utbrott på Island och den kastar upp aska i luften nu. Aska är farligt för flygplan då deras motorer stannar om de kommer i kontakt.

Ja så nu får vi väl se hur det går då. Måste ha koll under dagen. Vårt flyg ska gå kl 06.55 imorgon bitti från Skavsta.

Kommentarer
Postat av: Carin

Hoppas verkligen att ni kommer i väg!! Men shit va tidigt ni måste gå upp för att ta er till flygplatsen. Hoppas du hittar lite shoppingfynd oxå ;)

2010-04-15 @ 14:06:58
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Madde

åh nej, hoppas det löser sig!

2010-04-15 @ 19:42:30
URL: http://lillins.wordpress.com
Postat av: Laura

Du glomde Irland pa den dar listan.. Och vi e en o.. Utan nagra som heslt andra satt att ta sej nagonstans.. Well, man kan ta farja over till England, men sen e man stuck dar.. Har oppnar tydligen int flygplatserna forrns pa sondag.. :( Na, ja ska ju int ivag nanstans, o som ur e e ja ledig i 2 dar nu, men lite trist e d ju... :P Hoppas ni far en bra halg anda!! x

2010-04-16 @ 06:31:03
URL: http://laurali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0